FF København 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 20. januar 2018 16:00

10 - 2  (3 - 1, 3 - 1, 4 - 0)

Så var det blevet tid til endnu en kamp for Herlevs fineste. En udekamp mod FFK. Vi vandt det første opgør med de målrige cifre 9-6. Og det skulle blive endnu en målrig affære.

Desværre var det ikke Hotboys som skulle lave de mange mål. Det kan vi ligeså godt lade være sagt med det samme. Faktisk så fik vi en ordentlig røvfuld af et klart bedre hold, som ikke møder meget modstand i vores division med den startopstilling.

Hotboys var ellers 2 hele kæder til start, hvis ikke vores lille Rødovre Theis var blevet syg. Så vi måtte køre med 3 backer. Og blandt dem var der såmænd et comeback. VBB er tilbage. Verdens Bedste Back, Mikkel, har efter en pause valgt at vende tilbage til Danmarks Hotteste Floorball hold. Velkommen tilbage Mikkel. Og spillet med 3 backer gik såmænd nok også. Det er jo prøvet masser af gange før. Meeeen FFK havde taget en masse slovakker med til kamp. Og de kunne altså godt spille floorball. Så vi fik altså en røvfuld. Men efter en fin opvarmning, fik vi startet kampen.

1. periode startede med et voldsomt pres mod vores mål. Og det fortsatte til sidste sekund. Vi holdt stand i cirka 6 minutter. Men der havde de også allerede ramt overliggeren og stolpen. Til sidst gik den ikke længere. Hurtige kombinationer og sikre afslutninger gjorde, at de kom hurtigt foran med 3-0. Av for pokker. Vi måtte lige stramme op, men det var sgu svært. Et powerplay til os fik ikke engang sat pres på deres mål. De var så boldsikre, at de kunne holde os fra chancer. Men da der manglede et par sekunder af 1. periode, fik vi endnu et powerplay. Bolden blev lagt tæt foran deres mål. Jeg skulle skyde, men kunne ikke rigtig se nogle huller i deres mur. Men Coretto stod rigtig fint ved den ene stolpe. Jeg tænkte vi måske kunne nå det. Og jeg fik lagt en aflevering mod Coretto, som knaldede bolden afsted mod stolpen og den sneg sig lige ind bag målmanden i det sidste sekund af 1. periode. Så fik vi da slettet nullet. 3-1 efter 1. periode og en meget ventet pause blev brugt på at trække vejret.

2. periode var ikke mange minutter gammel, før Militær ville bringe lidt spænding tilbage i opgøret. Endnu et frislag foran deres mål, gav en aflevering og et efterfølgende skud som gik ind. Flot mål af Militær. 3-2. Nu var vi næsten med igen. Og hvis jeg ellers havde ramt et stort set tomt mål tidligere i kampen, havde det såmænd været en udligning. Kampens største chance blev brændt af undertegnede. Pis. Men vi stod bedre på banen, og holdt vores opdækninger tættere end i første periode. Så vi var egentlig stadig med. Men cirka 15 minutters spil dybt nede i vores zone, gav naturligt 3 mål mere til FFK. Vi kunne ikke rigtig følge med. Endnu en pause kom velkomment, og vi havde nu blot 20 minutter tilbage af en meget lang kamp.

Humøret var stadig højt trods det tydelige overtag til de meget bedre FFK’ere. Og glæden blev ikke mindre af, at Torden dukkede op som forstærkning i pausen. Stærkt af Torden at møde op og hjælpe, når nu der var lidt sygdom. Torden havde været til fødselsdag og var gået fra desserten. Det er offervilje. Dejligt at se dig Torden. Det gav lige lidt ekstra luft.

3. periode blev meget lang. Jeg tror vi var over midten 3 gange, men det var i meget få sekunder ad gangen. Det virkede som om FFK løb hurtigere og hurtigere, og vi hang mere og mere efter. De pressede os helt ned. Vi blev fanget i nogle lange skift, fordi vi simpelthen ikke kunne få fat i bolden. Og de scorede nogle flotte mål. Vi havde læst deres opspil, men kunne simpelthen ikke følge med og gøre noget. Hver gang vi ramte bolden på en tværpasning mellem deres spillere, så røg den hen til dem igen. Men de var også over os. Vi snakkede om, at vi nu skulle prøve at holde dem på under 10 mål. Meeeen det kunne vi heller ikke. Med blot 11 sekunder igen lukkede de kampen med deres 10’ende mål. Av, av, av. De sidste 5 sekunder blev talt ned fra deres bænk, og det var ikke på dansk. Meget symptomatisk for kampen. Vi tabte til et slovakisk hold.

Men tillykke til FFK med den sikre sejr. Vi var så pressede gennem kampen, at Erland fik en gratis sprogtime i slovakisk gennem kampen. De snakkede godt sammen, og ”za brana”, som højst sandsynligt betyder ” bag om” eller ”bag mål”, tror jeg Erland vil drømme om de næste par dage. En sjov iagttagelse og det var faktisk det bedste vi kunne tage med fra kampen. Vores humør. Vi fik faktisk ros for at vi kunne holde humøret så højt, trods det lidt skidte resultat. Og det var en god kamp rent humørmæssigt. Hotboys rykkede sammen i modgangen, og vi fik flere rigtig gode grin gennem kampen. De gloede noget, da de ikke syntes vi havde så meget at grine af. Men fedt at vi kan hygge os, trods et resultat som ikke lader meget tilbage at grine af.

Stjerner fra kampen skal vi da også have, og de er blevet som følger...

1*. Christian ”Militær” Nyholt.
Dagens coach. (Militær havde før kampen sat sig ved roret. Han sørgede for et comeback og han fik kaldt forstærkning ind da der var sygdom. Han sørgede for et bedre humør til holdet i pauserne, og han sørgede for supporterne fik lidt ekstra. Indoktrineringen af Jacob startede op, da han sang med på ”To lys”. Jo, Militær var sgu på forkant med dagens udfordring).
Lækker pind. (Militær lavede godt nok 4 mål i det første møde mod FFK. Det kunne han ikke følge op på, men han fik da lavet en enkelt).
En god streak. (Militær har nu lavet point i hele 7 Hotboys kampe i træk. Det er sgu godt gået. Han har da taget kampen op med John John om topscorertitlen).
Tillykke med den gode dag på Hotboys kontoret.

2*. Mikkel ”VBB” Nyholt.
Comeback kid. (Mikkel er tilbage i folden efter en lille pause. Han melder sig mest klar til træningerne, men starter så med en kamp. Så lad os nu se, om ikke vi kan få ham med til nogle flere kampe).
Spottet. (Der var flere af de andre Hotboys som havde set Mikkel i hallen. Han har før været til stede for at se Hotboys spille. Men da han havde shorts på, så faldt femøren langsomt for alle. Mikkel var tilbage).
Godt brugt. (Mikkel var efter kampen ret brugt. Det var vi alle, men at han skulle have sin comeback kamp mod et så hurtigt spillende hold, var sgu noget af en ilddåb. Men han kæmpede med alt hvad han havde).
Velkommen tilbage Mikkel.

Jo, jeg gør det sgu!

3*. Anders ”El Capitán” Nyholt.
Multipoint kamp. (Jeg laver ikke mange point i løbet af en sæson. Men jeg fik sgu lavet hele 2 assister i dagens kamp. Jeg var faktisk oplægger til samtlige af Hotboys mål denne eftermiddag. Desværre var det blot 2).
God mod FFK. (I det første opgør mod FFK, lavede jeg sgu også 2 assister. Så de kan åbenbart ikke læse mine afleveringer. Måske fordi jeg selv kan have store udfordringer med at vide hvor bolden hopper hen).
MOM. (Efter kampen blev jeg sgu også udnævnt til Man Of the Match. Tak for denne ære og tillykke til Erland med den flotte 2 plads. Det var en tæt afstemning kan jeg godt love jer. Tak til Skind for at tælle stemmer op!).
God offensiv kamp i en defensiv katastrofe!

Tillykke til alle brødrene Nyholt.

Det er ikke sket før at der har været stjerner til 3 Nyholter. Så det må jo være en rekord. Men alle deltagende Hotboys kan være stolte af deres fremmøde. Der var ikke nogen som kunne gemme sig i dag. Og alle spillede alt hvad de havde. Ellers var det gået endnu værre. Tusind tak for at alle holdt humøret højt, og for at alle Hotboys havde en god dag. En stor tak til alle vores supportere skal også lyde. Det var sgu rart at der var nogle venlige smil, og et par opløftende ord i pauserne. En ekstra tak til Torden for at møde op, for blot en periode. Vi 3 backer drog i hvert fald lettelsens suk, da du trådte ind i hallen med udstyr på ryggen. Tak for indsatsen. Et klap på skuldrende til Erland for en lang kamp. Han gav sig fuldt ud, og det havde set skidt ud, hvis ikke han havde haft en god dag. Et highlight må være, da Allan løb langt ud af sit mål og ikke ramte bolden ordentligt. FFK fik bolden og målet var helt frit. Men med hjælp fra Borg og utallige fantomredninger, scorede de ikke i den givne situation. Men det var frækt og overraskende ikke at sparke bolden væk. Som Holm sagde i en pause, så skal vi huske at se godt ud. Og det gjorde Allan i den situation.

Nu er næste opgave en lang udebanetur til Holbæk. Og det er dagen efter årets julefrokost. Det skal nok blive godt. Og vi får nok brug for noget hjælp til kørslen. Men vi skal sgu nok hive de 3 points med hjem til Herlev. Blot vi står sammen som kun Herlev Hotboys kan...