Kampen mellem Hvidovre Attack FC. 4 og Herlev Hotboys
Lørdag d. 18-11-2017

Så var det blevet tid til endnu en kamp for Herlevs fineste. Denne gang det ukristelige tidspunkt: En lørdag aften. Dette passede ikke Hotboys vel, og der var under 2 kæder til start. Men vi har før spillet kampe med få Hotboys, og så var der jo flere spilleminutter til os andre. IVAN var rykket frem som angriber for første gang og vi var 3 backer. Der var flot besat med supportere til at støtte op om de brave Hotboys. Selv Verdens Bedste Back havde indfundet sig, AKA VBB, AKA Mikkel.

Der var en opvarmningskamp i gang da vi mødte op. Og da denne gik i forlænget spilletid, var vores kamp lidt forsinket. Men eliten fik spillet færdig og det var blevet tid til THE MAIN EVENT OF THE EVENING.

1. periode startede ikke super. De scorede på deres første skud efter 39 sek. Hovsa. Erland kunne ikke se bolden og den sejlede ind. Så var kampen i gang, nu skulle Hotboys også bare lige i gang. Men efter 4 minutter var den gal igen. 2-0 og vi måtte lige tage os sammen. Dette gjorde Snerle og Militær, da de sørgede for vores første mål denne aften. Det skulle have været 2-2, men jeg svigtede tæt under mål i powerplay, da deres målmand fik armen på mit skud. Satans. Men 2-1 sluttede 1. periode, og vi var ok med trods den skidte start.

2. periode blev ikke så god. Hvidovre pressede os godt og de kom på 3-1 efter et par minutter. Endnu et powerplay til Hotboys og nu skulle den være der. Meeeen det gik ikke sådan. Hvidovre fik fat i bolden og løb ned og scorede. Øv. Men vi fik da stoppet deres stormløb og fik skubbet spillet op på midten af banen. Og da vi havde Militær, så var vi stadig med. Han satte en flot pind fra midten af banen. Helt oppe i krydset. Vi var med igen. Men ikke ret længe for igen scorede de og vi var efter med 5-2 inden de sidste 20 minutter.

3. periode blev en tæt affære. Et uheld sendte en af deres spillere ud af kampen. Han fik bolden skudt tæt ved øjet. Håber han er hurtigt ovenpå. Men uheldet lagde en dæmper på kampen. Der var stadig kamp om bolden, men det var meget lige og tiden løb hurtigt af klokken. Endnu et powerplay til Hotboys, men stadig ingen gevinst. Flere skud i begge ender, men ingen mål. Men kort før tid fik vi et ægte debutmål. IVAN var trukket ind foran deres mål og Skind sendte bolden derind. IVAN ramte og scorede og humøret steg som var kampen mindst uafgjort. Fedt at slutte kampen med et mål. Og tillykke til IVAN med sit første mål for Hotboys.

Tiden løb ud og vi kan ikke sige så meget til resultatet. Men vi skal nok tage point på hjemmebane. Det var en tæt kamp, trods resultatet.

Stjerner fra kampen er blevet som følger...

1*. Ivan "IVAN" Punchochar.
Første mål. (IVAN var rykket frem i angrebet i dagens anledning. Og han nåede lige at sætte sin første pind for Hotboys inden slutfløjtet. Sådan. Skind med en fin pasning ind foran målet og "lille" IVAN får scoret. Så er der sgu pilsnere).
God wing. (IVAN kæmpede med deres hurtige folk. Men han spillede fint sammen med Militær og Skind. Han havde mange chancer og masser af afleveringer, ind til sine hotte medspillere. Gode løb både frem og tilbage ad banen. Flot indsast IVAN).
En hård nyser. (IVAN fik en skade under kampen. En uheldig vending gav et smæld, og IVAN fik ondt. Selv Skind kunne høre et smæld fra sin side af banen. Men IVAN spillede kampen færdig. Han er sgu en kriger den store tjekke).
Flot kamp af IVAN.

2*. Mads "Skind" Herskind.
Et ordentligt brød? (Skind er mange ting. Men et ordentligt brød bliver han nok sjældent kaldt. Men til aftenens kamp, var der en modstander som var markant mindre end Skind. Så selv Skind kunne spille stor over for deres lille hurtigløber).
Løb, løb, løb. (Skind kan jo løbe. Og det gjorde han også i denne kamp. Da vi havde svært ved at komme med frem os backer, så var der mere bane at dække for Skind. Og det gjorde han sgu. Tror Skind løb mest af alle i denne kamp).
Højt humør. (Skind har været Hotboy i rigtig mange år. Og han ved hvad der er det bedste våben. Humøret. Og han var sgu ikke bange for at dele ud af sit gode humør til resten af bænken. Selv om vi var bagud med 3, var der højt humør. Stærkt Skind).
Flot kamp af Skind.

3*. Kristian "Snerle" Snerle.
Satte os i gang. (Snerle var ophavsmand til det første mål fra Hotboys denne lørdag aften. En fin assist til Militær og Hotboys var på tavlen. Sådan Snerle).
Gode kampe i kampen. (Snerle havde masser af nærkampe med modstanderen. Både som vinder og taber, men han blev ved indtil slutfløjtet. Det er sgu en fighter).
Mr. Perfect. (Snerle er på 100%. Det vil sige at Hotboys har tabt 100% af sine kampe med Snerle. Det er da en spiller som sætter sit præg på et hold. Ene mand holder han os væk fra sejre. I hvert fald indtil videre. Men bare kør på Snerle, Det er jo også rart at have en at gøre til syndebuk. Og da du både er synder og en buk, så er valget jo ligetil).