Herlev FC 2 - FK Jyderup Farmers
Herre Senior - 5. februar 2017 14:30

6 - 7  (1 - 3, 2 - 1, 3 - 3)

Det var blevet tid for Herlevs fineste til endnu engang at trække den ærefulde trøje over hovedet og prøve at skaffe points til Hotboys kontoen. Denne gang var det returopgøret mod Jyderup. Første kamp endte 5-5 og var en meget tæt affære. Militær lavede hattrick og Jyderup brændte et straffeslag med få minutter igen af kampen, så der var god grund til at vente endnu en tæt kamp. Og det blev det.

Der var en rimelig kort peptalk før kampen. Fokus skulle være på at lukke færre mål ind. Med over 8 mål i snit over de sidste 3 kampe, ville bare 8 mål være en forbedring. Vi skulle også hjælpe John John med at score mål. Han havde scoret de seneste 9 mål som Hotboys havde sat ind før kampstart. Så en forbedring på dette punkt ville også være i fokus. Efter en god opvarmning var vi klar til kamp.

1. periode startede med pres mod Herlevs mål. Og allerede efter 1 minut kom Jyderup foran. Øv for en start. Men vi har bare lukket mange mål ind på det sidste, og det virker ikke som om det er en synderlig udfordring for modstanderne. Men op på hesten igen. Vi fik presset spillet op mod midten. Et ufarligt skud fra midten blev sendt af sted mod deres mål af Skind, og det fik deres målmand til at fumle bolden ind i nettet. YES. Det gav luft, at vi også fik et nemt mål. Skind brød samtidig John John’s dominans på målscoringen. Så der blev slået to fluer med ét smæk. Sådan. Desværre var vi ikke klar efter kampen blev sat i gang igen. For under et minut efter, havde de scoret igen. Og de fik én mere før pausen. Øv.

En melding fra dommerne om, at vores mål tilmed var blevet noteret som selvmål, gjorde det ikke bedre. Totalt uforståeligt. Målmanden burde have taget skuddet, men fik fumlet den ind bag sig selv. Det burde have været Skind’s mål da målmanden kun halvklarede skuddet. Men dommeren var ikke parat til at ændre sin opfattelse. Han så en klar redning. Og først derefter kom målmanden til at smide bolden ind i målet. Mystisk. Men vi må videre.

2. periode blev god for Hotboys. Efter 2 minutter scorede Elzing. Og denne gang var det ikke selvmål. Så var det ene delmål opnået for Hotboys. Der var kommet lidt hjælp til John John. Men igen fik modstanderne scoret kort efter vores mål. Under 1 minut. Det er måske et nyt fokuspunkt. Men Laus fik sat endnu en Hotboys pind, og vi var med igen. Kun bagud med 1. Et powerplay til os kunne måske have hjulpet på målscoringen. Og det var faktisk et rigtig godt powerplay. Vi fik flyttet bolden godt rundt og kom til 4 afslutninger. De 3 af dem var fra mig få meter fra målet. Men jeg svigtede fælt. Jeg skyldte Militær 3 assister i det ene powerplay. Sorry. Men vi vinder perioden med 2-1, og stillingen før sidste periode er 3-4.

3. periode startede med en scoring til Jyderup. Men nu var det vores tur til at score kort tid efter. Chili Laus satte med sin anden scoring i kampen god stemning på bænken. Vi var stadig med. Et powerplay til Jyderup gav ingen scoringer. Et super boxplay af Hotboys. De kom ikke til det helt store. Og nu var det vores tur til at være en mand mere i 2 minutter. Midt i perioden fik vi powerplay og vi scorede sgu. Hvem havde set den komme? Coretto satte en pind tæt under mål. Endnu et godt powerplay. Flot drenge. Og stillingen var helt lige med 8 minutter igen. 5-5. Desværre var vi ikke færdige med at lukke mål ind kort efter scoring. Jyderup scorer 2 mål på 2 minutter. Pis. Hotboys presser dem helt i bund. Jyderup tager timeout. Vi lægger en plan: Scor et mål og så trækker vi Allan til sidst. Og vi scorede sgu. John John ville lige være med i målscoringen og med 40 sekunder igen, tager vi selv timeout. Vi skal have fat i bolden og så trække Allan ud. Meeeeeen Jyderup spillede rutineret og en af deres spillere har held til at holde på bolden i laaaang tid. For lang tid. Kampen slutter 6-7 og endnu en tæt kamp var slut. ØV. Men tak for kampen til Jyderup. Vi har haft to gode kampe mod dem i år. Vi snupper dem næste gang.

Stjerner fra kampen er blevet som følger...

1*. Kristian ”Snerle” Snerle.
Sikke et humør. (Snerle var klart dagens solstråle. Han havde et smittende godt humør gennem hele dagen. Både under opvarmningen og kampen var han i et vældigt humør. Når det så svært ud på banen, kom der en opkvikkende kommentar. Og sådan var det hele kampen. Fedt fedt.)
Satte os i gang. (Da vi manglede et mål, satte Snerle Elzing op til en lækker pind.)
Gode input. (Da undertegnede måtte lege træner for en eftermiddag, kom Snerle med gode idéer. Både under kampen og i pauserne. Det er altid rart med lidt ekstra indspark til strategien.)
Super kamp af Snerleone.

2*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Fik os på tavlen. (Elzing fik scoret vores første mål i kampen, da Skinds tydeligvis var et selvmål. Læses med en del sarkasme. Sådan.)
Masser af skud. (Elzing er farlig da han skyder på alt! Og der kom masser af skud mod målet. Flere gange var det ved at give pote via en retur, men vigtigst af alt, så fik han bolden på mål.)
Stadig skarp. (Trods Elzings 150 kamps jubilæum, er han på ingen måde ved at være brændt ud. Han lavede såmænd 2 point i kampen, og havde god kommunikation med resten af holdet. En rigtig holdspiller.)
Smuk kamp Elzing.

3*. Allan ”Erland” Nordlunde Hjorth.
Han er tilbage. (Efter et par svære kampe, var Erland tilbage som vi kender ham. Han tog det, som man ikke regnede med. Masser af super redninger, og det var kun de allermest listige skud som de fik over stregen.)
God energi. (Allan var klar og råbte gerne af os. Sådan. Det er en stor hjælp, når du råber os på plads. Hvis vi står forkert, er det sgu rart at vide det. Og det er tit, vi står med ryggen til eller noget lignende. Vi er jo Hotboys. Vi er der for at se godt ud. Så kommer floorball’en i anden række.)
Under 8 mål. (Delmål 1 for kampen var at få nogle andre end John John til at score. Tjek! Delmål 2 var at lukke færre end 8 mål ind. Og vi lukkede kun 7 mål ind. Tjek! Det er ikke altid en træner for Hotboys lykkes med hele 2 ting. Tak for det de herrer.)
At han også blev tildelt æren for Man Of the Match, er jo bare endnu en bekræftelse på en god kamp. Lækker kamp af Allan.

Tillykke til alle 3.

Så er der kamp igen på lørdag i Hvidovre. Første møde blev en målrig affære med hele 14 mål. Vi vandt 8-6. Så hvorfor ikke snuppe begge kampe mod Hvidovre. Det er lørdag eftermiddag, så der er gode muligheder for druk efter kampen. Der er altså gode forudsætninger for sejr. Ses lørdag til 3 points.