Herlev FC 2 - Benløse FC 3
Herre Senior - 27. februar 2017 20:30

5 - 5  (4 - 3, 1 - 2, 0 - 0)

Så var det blevet tid til sæsonens første møde med Benløse. Kampen var blevet rykket, da Benløse ikke kunne stille hold til den første dato, men nu var der 10 spillere klar for Benløse, og vi kunne spille kampen.
Træner Thies var blevet syg kort før kampstart, så han havde lavet kæder og sendt til Widén. Første udkast var John på samtlige pladser. Målmand, back og angriber. Ikke en dårlig idé. Men den gik jo nok ikke, så med lidt over to kæder var Hotboys klar til kamp.

Og vi fik en god start. Allerede efter 23 sekunder scorede John John. Det lovede godt. Men Benløse var ikke kørt til Herlev for at lægge sig ned. 2 minutter senere var der udlignet. Og så gik det op for Hotboys, at Benløse havde flere rigtig gode spillere med. De var faktisk så gode, at vi dårligt kunne gøre noget ved deres opspil. Kort tid efter scorede de igen. Wow, de var sgu da pissegode dem her. Shit. Men John John ville også lege med og scorede sit andet mål. Så scorede de og så scorede vi. Frem og tilbage bølgede kampen. Og vi fik scoret en enkelt mere inden pausen. Foran 4-3 til pause og det var en meget lige kamp.

2. periode startede med et hurtigt mål af Benløse. 12 sekunder gik der blot. Øv. Men 2. periode blev altså Benløses. De var hurtigst og bedst med bolden. Der var perioder på flere minutter, hvor vi ikke var i nærheden af at få fat i bolden. Kun godt målmandsspil og et par skud forbi målet holdt os inde i kampen. Men de fik alligevel scoret 2 mål og vi var bagud igen. Så fik Hotboys et powerplay. Normalt ikke noget godt for Hotboys, men Coretto fik scoret et flot mål ved bagerste stolpe på assist af Militær. Sådan. 5-5 og igen helt lige. Og den stilling holdt til sidste pause.

3. periode blev spillet lidt mere forsigtigt af begge hold. Der var ingen som skulle oversatse i en så tæt kamp. Men der var stadig gode chancer til begge hold. Begge back linjer og målmænd havde en travl periode. Midtvejs i perioden tog Benløse en timeout. De ville nok lægge det sidste tryk på, og da de var lige under to kæder, skulle de måske også have lidt luft. Spillet blev sat i gang og vi blev presset lidt længere tilbage på banen. Det var nogle trætte Hotboys som kom ud til skift. Derfor lavede vi backer en aftale om at være helt klar til skift, når chancen bød sig. Og det må vi have været, for kort efter var vi hele 3 backer på. Shit. Jeg så det først og prøvede at løbe ud. Men da Benløse skulle starte spillet fra hjørnet, havde de set, at vi var én for meget på banen. Og desværre var jeg 1 sekund for langsom. Jeg var nærmest i luften, da de satte spillet i gang, men desværre måtte jeg tage en pause på 2 minutter ved dommerbordet. Pis. Og så lige når der var mega pres mod vores mål. Men en kæmpe indsats af boxplay’et sørgede for at de ikke scorede. Militær havde et langt og trættende skift, men det var sgu godt kæmpet af alle mand. Benløse holdt presset kampen ud, men vi holdt stand og fik 1 point mere til kontoen. Puha. Det holdt hårdt.

En tak dommerne og Benløse for at en tæt kamp, hvor jeg syntes vi var mest heldige med det uafgjorte resultat. Der var smil på begge hold efter kampen, og tror det fleste var lettede over kampen var slut.

Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig have og de er blevet som følger...

1*. Kristian ”Snerle” Snerle.
Han brugte dunken. (I en travl kamp blev et af højdepunkterne, da Snerle tæmmede bolden med dunken lige ved Hotboys bænken. Han måtte lige skyde maven frem for at opsnappe bolden. Til stor glæde/beundring/respekt fra hele bænken. Alle måtte vi bøje os i støvet, for et teknisk kropstalent af dimensioner. Tæmningen blev tilmed udført hårdt presset af en modstander, men det lod Snerle sig ikke gå på af. Flot, flot detalje Snerle).
Gode dueller med deres backer. (Snerle havde masser af nærkampe og dueller med Benløse spillere. Men stort set alle blev vundet og udført uden nogen kom til skade eller slog sig. Elegant).
MOM. (Efter de første 7 stemmer på kampens spiller var blevet talt op, stod stillingen lige. Alle havde været på forskellige spillere. Men da det virkelig gjaldt, trak Snerle det længste strå efter en omafstemning. Tillykke med den flotte titel).
Stor kamp af vores Snerleone.

2*. Kenneth ”Coretto” Coretto.
Lækkert mål. (Det er ikke afgjort at Hotboys scorer i powerplay. Men da Coretto løber til bagerste stolpe og Militær ser ham, sætter han den sikkert ind. Et lækkert mål i powerplay. Det er sgu meget fedt at vi kan lave lidt godt en gang i mellem i powerplay).
En figther. (Coretto er en af de mere veltrænede Hotboys. Og han brugte sin fysik på bedste vis i de mange nærkampe. Han fik kæmpet sig til bolden rigtig mange gange på fair vis. Sådan).
Et flot 10 tal. (Coretto har spillet floorball siden før der var tænkt på Hotboys. En pause ind i mellem har holdt ham på under 90 kampe. Men i dagens kamp fik han scoret sit mål nr. 10 for Herlev Floorball Club. Tillykke med det runde tal).
Stærk kamp af Coretto.

3*. Supporterne.
Endnu engang var der over 15 tilskuere til Hotboys kamp. Og det på trods af det sene start tidspunkt. Det er super fedt at I gider bruge jeres tid på at støtte op omkring Danmarks Hotteste floorball hold. I skal vide, at vi alle ser og hører jer under kampene. Og det giver lige det sidste til holdet når der er lidt stemning i hallen. Så tusind tak for det. Heldigvis var det en lige kamp som bølgede frem og tilbage. Så der var da spænding til både spillere og tilskuere gennem hele kampen. Tak igen og vi glæder os allerede til at se jer igen til en Hotboys kamp. Tak for støtten.

Tillykke til alle med den flotte kamp.

Næste gang Hotboys skal i aktion er endnu en aften kamp. Om 14 dage kommer Vallensbæk forbi og skal vi ikke bare sende dem hjem igen med et nederlag i bagagen. Det tror jeg nok vi skal.