Herlev FC 2 - Uvelse Undertakers Floorball Club
Herre Senior - 19. september 2016 20:30

3 - 6  (2 - 2, 1 - 1, 0 - 3)

Så kom sæsonen i gang for Danmarks hotteste floorball hold. Vi var for en yderst sjælden gang skyld mere end 3 hele kæder, så der var blevet skåret 3 mand fra til start. Super ærgerligt, men alle 3 mand tog det meget flot og er mere end klar til næste kamp. Så der er kamp om pladserne i år. Men fedt med masser af Hotboys i hallen.

Det lignede en svær og tæt kamp mod Uvelse som ventede denne mandag aften i Hotboys Dome. Og det blev som ventet.

1. periode startede med højt tempo. Og efter små 10 minutters spil kom Hotboys på tavlen. En rigtig god start for Hotboys og ikke mindst de to rimelig nye Hotboys. Ronni med en assist til Laus, og Hotboys var foran. Det varede desværre ikke længe før Uvelse kom på tavlen med en udligning. Blot 2 min senere var det lige igen. Resten af perioden blev lidt rodet da Militær startede sæsonen med en 5 min straf. Et sublimt boxplay af Hotboys sørgede for at det ikke kostede nogle mål, men det var dog meget tæt på flere gange. Kort efter Militær var tilbage på banen, fik de en udvisning. Men lidt klassisk for Hotboys så var det Uvelse der scorede først i vores powerplay. Vi stod og sov og fik en uheldig start i powerplay. Men heldigvis scorede vi et sjældent powerplay mål i samme udvisning og dermed 2-2 til pausen. En typisk Holm med en flot assist til Theis.

2. periode var også en lige affære. Uvelse kom i front, men sørme om ikke Hotboys fik scoret endnu et powerplay mål. Hvem havde set den komme??? Laus ved ikke, at vi ikke scorer i powerplay, så han brød reglerne og satte en rigtig fighter pind. 3-3 efter 2. periode. Han fik også en udvisning og havde i det hele taget rigtig god energi i dagens kamp.

3. periode blev desværre ikke helt som Hotboys ville have det. Efter 11 tætte minutter afgjorde en gammel Herlev spiller desværre kampen på to hurtige mål. Jens Obel har lavet næsten 50 points for Herlev, men desværre er han skiftet til Uvelse og gjorde det onde mod sin gamle klub. En timeout hjalp ikke og de lukkede kampen med et rigtig flot mål til slutresultatet 3-6. Øv bøv.

Men trods nederlaget er der selvfølgelig stjerner som altid. De tre Hotboys som gjorde lidt ekstra er blevet...

1*. Laus ”Laus” Jensen.
Sæsonens første mål. (Det er altid vigtigt at få scoret det første mål for Hotboys, så sæsonen kommer godt i gang. Og det var lige præcis hvad Laus fik gjort. Super at du var klar fra start).
En fighter. (Vi vidste godt, at Laus var en fighter. Men sikke et kanon mål på fight vi fik at se. Laus løber op langs siden og mister næsten bolden flere gange, men kæmper hele vejen op langs banden og til sidst presser han bolden ind over stregen med de sidste kræfter. Et rigtig, rigtig flot mål).
MOM. (Efter kampen var stemningen høj trods resultatet, og der var stemmer på mange forskellige Hotboys. Men Laus trak det længste strå og blev fortjent kåret til Man Of the Match efter kampen).
En super kamp af Laus. Fedt at du er trukket i Hotboys trøjen.

2*. Theis "Rødovre" Scott Hansson.
En sej gut. (Rødovre fik flere tætte kampe med Uvelse spillere. Også nogle meget tætte møder. Du var helt klart flest gange i gulvet gennem hele kampen. Men du rejste dig hver gang og bed smerterne i dig. Sejt gået).
En Hotboys kender. (Det er ikke alle det ved at Holm kun scorer fra en vinkel på 2 grader. Men Theis vidste det godt og det var en rigtig fin assist til Holm i powerplay. Holm svigtede ikke og Uvelse havde ikke set den aflevering eller scoring. Flot drenge).
En smule stresset?? (Theis var presset før kampen. Han var mega stresset og gav god underholdning til de fleste Hotboys, da han ikke bed mærke i at Neubert opgav hans årgang til 01. Men han fik samlet både kæder, numre, navne og kamprapport til startfløjt).
En rigtig god kamp af Theis. Stærkt kæmpet hele vejen.

3*. Ronni ”Rødovre” Jensen.
Debut i Herlevtrøjen. (Ronni spillede sin første kamp for Herlev. Det er altså lidt mærkeligt, at du nu er registreret på evighedslisten på klubbens hjemmeside. ;-) Men spøg til side, så klædte Hotboys-trøjen dig. Velkommen til Ronni).
Overblik. (Trods få kampe for Hotboys, så fandt du dine kædekammerater rigtig godt. Du lavede endda en flot assist til Laus som scorede Hotboys første pind i denne sæson. Rigtig fine afleveringer gennem hele kampen).
En rigtig Hotboy. (Ronni har haft sin Hotboys trøje i mange år. Men dette var hans første officielle kamp for Danmarks fineste floorballhold. Og så blev du endda straffet for en andens fejl med en 2 minutters udvisning. Så kan du lære det. Men du tog det med et smil, og det viste sgu overskud så sent i kampen. Stærkt :-) ).
Velkommen til Ronni. Super kamp i Floorball verdenens fineste trøje.

Tillykke til alle tre med den flotte kamp.

Så kom vi i gang og det kunne ses vi var tidligt på sæsonen. Lidt rustne i boldkontrollen. Lidt knas med sigtekornet. Tror Militær og John ramte stolper og overlæggeren 5-6 gange. Men det ser godt ud med masser af Hotboys og masser af højt humør. Det bliver en god sæson.

Næste kamp er allerede på søndag på udebane mod Politiet. Så det er bare med at komme med til kamp, når Hotboys henter de første points i denne sæson.