Herlev FC 2 - Greve FC
Herre Senior - 24. januar 2016 13:00

9 - 3  (5 - 1, 2 - 1, 2 - 1)

Så kom årets første hjemmekamp. Over en måneds pause har der været for os, siden vi sidst spillede i Hotboys Dome. Men med 2 sejre i bagagen fra årets start, var der optimisme i luften. Vores tur til Greve endte med 3-2 til værterne fra Greve. Det var den dag det sneede ganske meget. Vi kom bagud 3-0, og kunne ikke nå at indhente det. Men nu ville vi have revanche. Efter lidt forvirring før kampstart, grundet manglende dommerbord og manglende dommer, kom kampen i gang få minutter forsinket. En hektisk start som gav højt tempo til de mange fremmødte supportere.

Desværre kom Greve bedst fra start. Efter 7 min scorede de på Erland. Han havde ellers holdt nullet i mere end 7 perioder!!!! Det er ikke tit det sker. Men så tog John John og Militær over. På 4 mål, et i 4 skift i træk, var kampen vendt helt om til vores fordel. John John og Militær havde begge scoret 2+2 til points kontoen. Sådan. Blomst scorede også og en sikker 5-1 føring til første pause.

2. periode blev også vundet med mål af Theis og Snerle! Ja jeg skriver Snerle. Sæsonens første pind til den ægte nummer 7. En flot assist af Theis og Snerle satte bolden ind i nettet. 2-1 til Hotboys i 2. periode.

Og det blev såmænd gentaget i 3 periode. Militær og John John var ikke helt færdige og lavede lige 1 mål hver. Hele 9-3 sejrede de gæve Hotboys. Sådan. Stærkt spillet alle sammen.

Stjerner skal vi selvfølgelig have efter sådan en dag og de er blevet følgende...

1*. Rasmus ”Torden” Nielsen.
En figther. (Torden har været ukampdygtig pga. nogle visdomstænder. Men han var tilbage med masser af fight og vilje. Godt at se dig på banen igen.)
Har Allans ryg! (Torden blev rasende da Allan blev slået hårdt over fingrene. Da de tilmed gjorde det flere gange, blev Torden sgu tosset. Kun en eftergivende dommer og et hurtigt skift af Torden, reddede en fight med efterfølgende udvisning til følge. Sejt at stå op for sin målmand, når de går over stregen.)
En involveret Hotboy. (Torden skulle før vores egen kamp, dømme en ungdomskamp. Og han sørgede for, at der kom hjælp til dommerbordet, da vi var blevet brændt af!!! Og han sørgede for at Widén kunne trække i dommertrøjen, for at vi kunne gennemføre kampen. Så alt i alt havde Torden en finger med i alt hvad der skete i hallen denne søndag.)
Stærkt engagement Torden. Tillykke med den gode kamp.

2*. Christian ”Militær” Nyholt.
En fast makker? (Ved ikke om Krelle og John John har noget kørende udenfor banen. Men de havde i hvert fald øje for hinanden inde på banen. Hattrick til dem begge og hele 11 points til deling mellem de to blev det til denne eftermiddag. Et stort tillykke til jer begge med den flotte kamp.)
God med staven. (Militær havde en god dag. Men ikke kun offensivt. Han havde også held og kræfter til at passe sine defensive pligter. Rigtig mange gange gav han lige de sidste 2 procent, og fik forpurret modstandernes opspil. Stærkt Militær.)
En ny Hotboy i Hotboys Dome. (Kampen gav også debut til det nyeste medlem af Herlev Hotboys. Militær er jo lige blevet far, og lille Jacob var i Herlev Hallen for første gang for at se Herlevs fineste spille. Og sikke en kamp at lægge ud med. Der var masser af mini-Hotboys og Hotties på lægterne. En stor tak til børnene og deres mødre.)
Tillykke med daddy titlen og den flotte kamp.

3*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
Godt overblik. (Theis havde et lækkert overblik, da han lavede en tunnel på en modstander, for at spille Snerle fri foran deres mål. En super flot assist og lækkert set af Rødovre.)
Årets bisse??? (Theis havde ellers ladet Militær løbe i front på bisselisten. Men med flotte 12 min lige før slutfløjtet, gik han lige præcis i spidsen igen. Han giver sig ikke uden kamp på bisselisten. Stærkt Theis.)
Flot mål. (Theis scorede et flot mål på en assist af Blomst. Der var faktisk hele 6 hotboys som lavede point i kampen. Det er ikke hver dag, men Theis fik altså både et flot mål og en flot assist med fra dagens kamp.)
Tillykke med flotte kamp.

Tillykke til alle 3 med jeres stjerner.

En tak til Borg for at spille første kamp for Herlev Hotboys skal også lyde. En helt igennem godkendt indsats af Borg i dagens kamp. Tusind tak til alle supporterne som gang på gang overasker os med antal. Det er super fedt at se jer. En særlig tak til Widén skal vi også have med. Uden ham som dommer nummer 2, ville de slet ikke spille kampen. Så tak fordi du sprang til dommergerningen.

Det var så 3 i træk for Herlevs fineste og ubesejret i turneringskampe i hele 2016! Indtil videre. Men hvorfor ikke snuppe 3 points ude mod Amager på næste søndag. Det kan vi sgu da ligeså godt. Og med vores julefrokost som opvarmning lørdag aften, så kan det næsten ikke gå galt.