Lyngby Floorball Forening 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 17. januar 2016 16:00

0 - 1  (0 - 1, 0 - 0, 0 - 0)

Så skulle de brave Hotboys på en udebanetur til Lyngby. Vi plejer at spille tætte kampe mod netop Lyngby og denne kamp skulle vise sig at være ligeså. Vi kom jo fra en perfekt kamp mod FFK, som blev besejret med flotte 3-0, så humøret var i top, og nu ville vi sgu vinde over Lyngby. De vandt sæsonens første møde med 3-1, så det var vores tur til revanche. Og den fik vi. :-)

Efter en lidt forsigtig start, skulle Hotboys lige have gang i benene. Langsomt kom vi bedre ind i kampen, og begyndte at få en del chancer. Dette gav pote da Militær fandt Widén foran deres mål, og han satte den lille hvide bold ind bag deres keeper. 1-0 til Hotboys, og vi var i gang igen. Der var chancer i begge ender, og begge målmænd gjorde hvad de kunne for at holde kampen tæt. Men Hotboys gik til 1. pause med en snæver føring.

2. periode blev lidt mere rodet. Et par udvisninger til dem og en til Daniel for at insisterer på at bruge hovedet. Men vi stod en god boks, og en flot indsats af Militær og Widén gjorde, at de ikke rigtig blev farlige. Godt kæmpet drenge. Ingen mål i denne periode og en velkommen pause til begge hold.

I 3. periode blev der mere pres på Hotboys. Lyngby ville frem og score. De spillede hurtigere og vi bakkede lidt for meget tilbage foran eget mål. Det brændte på i flere omgange. Med et par enkelte stikpiller fra vores angribere, men det var Lyngby der var klart farligst. Allan måtte frem med flere store redninger. Men til sidst løb tiden ud og årets 2. sejr i 2 forsøg var en realitet. Endnu et flot nul til vores SI Allan. En bunke på Allan blev det til og en tak for kampen line-up, før vi mødtes i målet for at synge tilfredsheden ud i Lundtoftehallen.

Sådan drenge. En fantastisk kamp af hele holdet. Alle kæmpede til der ikke var mere luft i lungerne, og 3 dejlige points gik ind på Hotboys kontoen. Sådan skal det gøres. Stjerner fra kampen skal der naturligvis være og de er blevet som følger...

1*. Peter ”Holm” Holm.
God boks. (Holm var inde mens Daniel, slappede lidt af udenfor banen. Og det gjorde han godt. Der var masser af pres fra Lyngby og de spillede bolden godt rundt. Men Holm lukkede sin side af så de blev helt febrilske. Dette resulterede i at Widén og Militær kunne drive gæk med dem resten af deres powerplay. Sådan.)
God defensiv. (Holm var back i dagens kamp og gjorde det godt. Han spillede bolden frem med god fornuft og han blev godt tilbage, for ikke at give dem en chance for at løbe en hurtig kontra på vores angreb.)
Man Of the Match. (Holm blev efter kampen kåret til MOM. Der var stemmer på rigtig mange Hotboys, og dette var i mine øjne fuldt fortjent, men efter en omafstemning løb Holm med æren og den fine titel.)
Tillykke med den gode kamp.

2*. Daniel ”Mormor” Bavnsgaard.
En talkunstner. (Mormor var en af meget få backer som forstod talsystemet. Og det var godt. For Morfar skal have lidt hjælp med alt det tal halløj. Så er det jo dejligt at have Mormor ved sin side.)
Går efter bisselisten? (Det kan godt være, det var den første udvisning til Mormor i denne sæson. Men når han efterfølgende sidder og fortæller, at han selv skulle rykke hovedet ind i boldens bane for at ramme den, bliver man lidt i tvivl, om han går efter titlen. Militær sidder på toppen lige nu, men Theis trækker jo gerne et rødt kort op af lommen til sidst, så kampen om denne titel er stadig helt åben.)
Tør tage chancen. (Det kan godt være vi andre havde hjertet oppe i halsen, da Daniel tog dribleturen helt nede fra egen ende. Men da han med besvær var kommet forbi den første fortsatte han sgu. Dette fik flyttet bolden helt op i deres ende og et fint indlæg til følge. Lidt satset men alligevel fedt at give klar besked til vores supportere og til bænken, at Mormor kan.)
Super kamp Mormor.

3*. Kenneth ”4 sekunder” Widén.
Healer. (Widén mødte op til sidste kamp med noget der mindede om en alvorlig rygskade. Han kunne kun stå på en lidet flatterende måde. Men blot en uge efter meldte han sig overraskende klar til kamp for Herlevs fineste igen. Den ”unge” krop er jo et pragteksemplar i fysikkens verden.)
Gamewinner. (Widén scorede jo som tidligere skrevet kampens eneste mål. En vågen Widén kalder bolden til sig fra Militær, og kort efter er der mål til Hotboys. Flot detalje som Militær også skal have ros for.)
Hold på bolden! (Widén har gjort det stort set al den tid jeg har spillet floorball. Og han gør det stadig. Han er rigtig god til at holde på bolden i boksplay. Tror han kørte et halvt minut af tiden helt alene med 2 modstandere i det ene hjørne. De kunne ikke få bolden og Widén kørte bare bolden rundt i banden. Flot kæmpet med 2 stave et vist sted.)
Tillykke med kampen.

Tillykke til alle 3.

Men et tillykke skal også lyde til resten af de gæve Hotboys. At vi kan spille så disciplineret og holde modstanderne fra at score i 2 kampe i træk, kræver en holdindsats, som kun kan nås med sammenhold og ved at alle løber med alt hvad de har. Både angriberne som kommer hjem i returløb og stopper deres skud, men så sandelig også alle backerne som kan tage en stor del af kreditten for, at der kan spilles til nul. Respekt til jer alle. :-)

Nu kommer der så en hjemmebane kamp på næste søndag mod Greve. Første opgør endte med en snæver sejr til dem på 3-2 efter at vi var bagud med 0-3. Så vi kan jo ligeså godt tage det gode spil med hjem i Hotboys Dome, og give vores super supportere en god kamp. Tusind tak for det fine fremmøde trods det kolde vintervejr. Det er altid en fornøjelse at se jer på lægterne. Så er der vist ikke så meget mere at skrive end...