Rungsted-Hørsholm FK 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 25. september 2015 18:30

6 - 8  (1 - 3, 1 - 3, 4 - 2)

Så skulle førstepladsen forsvares. Det er jo ikke det vi har så meget erfaring i, så for at få de bedste muligheder, var der hele 15 spillere med til Rungsted denne fredag aften. Vi havde lånt Maria fra dameholdet som erstatning for Erland. Dette skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Kampen startede med højt tempo. Allerede inden 2 minutter var spillet, scorede Blomst med sin helt nye stav. Den var købt blot et døgn før og det skulle vise sig ikke at være det eneste stavskifte som gav pote. En hurtig føring til Hotboys og stemningen var i top. Desværre viste Rungsted at de også ville score mål denne aften, så få minutter efter scorede de på et flot langskud. Men så tog John/Dan duoen over. Først en assist til Danniboy til John Johns mål. Så fulgte et mål fra Holms stav som satte nye standarder for hvor skarp en vinkel man kan score fra. Og første periode var slut.

Anden var dårligt startet før Rungsted fik en kæmpe chance. Danniboy fik driblet rundt foran eget mål og mistede bolden til en skudklar Rungsted-spiller. Men en super redning af Maria holdt os foran med 2 mål. En spydig kommentar fra bænken fik gjort Danniboy sur. Et knækket blad fik skylden og Danniboy skiftede stav. Og det var en god idé. Kort efter fik Dan en pasning fra John John og Dan scorede på hvad jeg tror var den første berøring med den nye stav. Sådan! Og sørme om ikke det skete igen senere i 2. periode. John/Dan duoen var knivskarp denne aften. En relativ sikker føring på 6-2 til Hotboys efter de første 2 perioder, var en dejlig fornemmelse til pausen.

3. periode skulle vise sig at blive en blandet fornøjelse. Den var dårligt startet før et smukt mål af Mormor og Morfar var i deres net. Et smukt øjeblik i Hotboys historien. Der var stor kærlighed mellem de 2 gamle. :-) Elsing legede også med og satte sit andet mål ind til 8-2 til Hotboys. Hele fire Hotboys lavede 3 points i kampen. Good times. Meeeeen så skete det der altid sker. Hotboys følte sig for gode og vi glemte alle at kigge bagud. En hel del stolpe- og overligger-skud til Rungsted, burde ellers have holdt os vågne. Men vi var sgu blevet for behagelige med vores superkeeper Maria i buret. Rungsted havde ikke noget at tabe og Hotboys spillede med hovedet oppe i r... Langsomt kom Rungsted til flere store chancer, og de scorede kampens sidste 4 mål. Øv for en slutning. To mål blev endda scoret med under 20 sekunder tilbage.

Heldigvis var vi foran med nok til at sejren på 8-6 ikke helt kom i fare. Men en undskyldning til Maria i målet kom vist fra de fleste Hotboys efter kampen.

Men vi sang den dejlige sang i målet og vi forsvarede sgu vores førsteplads. Sådan Hotboys. :-)

Stjerner fra kampen er blevet som følger...

1*: Maria ”Superkeeper” Amalie Møller.
En super erstatning. (Erland har stadig ikke fundet tid til at stå for Herlevs fineste i denne sæson. Dette har Widén og nu også Maria hjulpet med. Og Maria stod en pragtkamp denne aften).
Rolig på stregen. (Trods Maria’s for Hotboys standarder unge alder, udstrålede hun en ro og ”jeg har styr på det” attitude gennem hele kampen).
Godt overblik. (Maria havde ret hurtigt spottet hvem der kunne skyde som en hest kan sparke. Hun fik masser af slag over fingrene i nærkampe, og hun tog mange skud fra deres skudstærke backer. Men hun holdt hovedet koldt og gjorde bare en super indsats for Herlev Hotboys denne aften).
Tusind tak for hjælpen og tillykke med Man Of the Match titlen og med den flotte kamp.

2*: Dan ”Danniboy” Waldorff Hansen.
Pointmaskine. (Danniboy lavede en flot assist og hele 2 mål i kampen. 3 points af Danniboy var en stor årsag til at vi kunne forsvare vores 1 plads).
Godt comeback. (Danniboy fik lavet lort i den med et knækket blad. Men trods en surmulende Danniboy, kom han igen med 2 mål. Humøret kom tilbage og spillet blev super. Det er sgu godt kommet igen efter en rutsjetur i humør og spil).
Dan er og bliver Dan. (Danniboy kan lave en aflevering bag om ryggen på sig selv. Og det er jo rigtig flot. Men at ramme en Hotboys stav er en helt anden sag. Det sker stort set aldrig. Men trods den utrolig ringe procent af vellykket pasninger bag om ryggen, så bliver han ved og ved og ved. Man kan ikke andet end at hade og elske ham for det. En klar Danniboy signatur). :-)
Fedt at du bliver ved med at spille som det passer dig. Og en rigtig god kamp. Super godt gået Danniboy. :-)

3*: Jesper ”Morfar” Bærensen.
Solid back. (Jesper spillede en solid back i aftenens kamp. Der var masser at lave, men Bærensen holdt stand og tog masser af gode løb frem i banen).
Smuk assist. (I starten af 3. periode skete der noget magisk. Jesper løb med frem af banen. Så op og afleverede til Daniel som scorede et flot mål. At kærligheden mellem Mormor og Morfar kan resultere i et så flot mål er stort. En så smuk kærlighed gav næsten våde øjne på bænken. Smukt smukt smukt).
En flot scoring. (Bærensen lavede såmænd også et mål i kampen. Et skud med god fart blev rettet af med en af hans ”kugler”, og sejlede derefter ind bag en chanceløs Maria i målet. Jesper gik i gulvet og smerten spredte sig til det meste af hallen. Vi andre syntes jo samtidig at det så sjovt ud, men Bærensen måtte da lige misse et par skift bagefter, før at ”kuglen” var kampklar igen). :-)
God kamp Jesper og at byde ind med god underholdning er og bliver et stærkt Hotboys kort. Stærkt gået.

Tillykke til alle 3. :-)

Der var masser af mulige Hotboys stjerner fra aftenens kamp, men det blev de 3 som trak det længste strå.

En kæmpe stor tak til vores mange tilskuere skal også nævnes. At vi kan trække over 10 tilskuere til en fredag aften på udebane er super flot. Det var flere end Rungsted havde! Tusind tak for støtten. :-)
Tak for en god kamp til Rungsted. Der var ingen beskidte trick fra hverken dem eller os. Dejligt.

Endnu en god Hotboys dag og endnu engang den smukke sang i målet efter kampen...