Herre Senior - 18. januar 2015 15:00

2 - 7  (1 - 1, 1 - 3, 0 - 3)

Stjerner fra kampen mellem Herlev Hotboys og Greve FC.

Søndag d 18/1-2015

Så var tiden kommet til returopgøret mod Greve. Første kamp endte med et knebent nederlag til Hotboys på 4-3. Så en tæt kamp var i vente. MEEEEN under opvarmningen kunne man godt se de havde lidt flere bedre spillere med end den første kamp. Men vi måtte jo gøre det vi gør bedst: Se godt ud.

Men det skulle vise sig at være en svær kamp for Hotboys. Vi holdt dem godt nok fra at score i de første 10 sekunder og så var første delmål vel overstået. Men som kampen skred frem så sad Greve mere og mere på kampen. De scorede også det første mål. Men da Hotboys udlignede endte 1 periode uafgjort. Men i anden periode satte Greve endnu mere pres på og vi kunne ikke følge med. Vi var bagude med 2-4 efter 2 periode. Et ueffektivt powerplay og et brændt straffeslag gjorde det ikke nemmere for Hotboys. Og som tiden løb ud, så gjorde Hotboys chancer for points det også. Vi formåede desværre ikke at score mål i 3 periode og Greve kunne tage fra Hotboys Dome med en sejr på 2-7. Øv noget l…. Men stemningen kom som sædvanlig op igen i omklædningen hvor kolde FLASKE øl ventede de trængte Hotboys.

Stjerner fra kampen er blevet som følger…..

1*. Søren ”Popo” Schandorph.
Rigtig god gejst. (Trods den svære kamp og med mange mål imod, så holdt Popo humøret højt hele kampen. Det er helt klart det vigtigste for hele holdet og Søren gik forrest med det gode humør i dag. Fedt fedt.)
Gode skud. (Søren er ved at udvikle sig til en ret habil skytte. Der er efterhånden flere gange i en kamp at S.S.Shandorph sætter skruen i vandet, sejler frem og fyrer torpedoen af. Det gav ingen mål i dag, men et super farligt indslag som er kommet for at blive i Popo´s spillestil. Sådan.)
Dagens detalje. (For mit vedkommende var dagens detalje da Søren for gud ved hvilken gang, var i infight med (greve spilleren med nummer 7 på ryggen) i hjørnet. Han var cirka halv størrelse af vores Luksusliner og han tabte kampen stort mod Søren. Greve spilleren brokkede sig til dommeren, men en tør kommentar ” Glem det. Der er ingenting. Han er bare dobbelt så stor som dig. ” var hvad han fik ud af det. Hotboys bænken smilede bredt og endnu et dejligt indslag med dagens 1 stjerne var i hus.)
En rigtig flot kamp af Popo. Godt gået.

2*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
Hele tiden en trussel. (Theis løb sine sædvanlige kryds løb foran deres mål og prøvede at få bolden på mål, men det var svært med et meget disciplineret forsvar.)
Frem og tilbage. (Theis løb som alle Hotboys en del frem og tilbage. Men deres presspil gjorde at vi blev presset til at afslutte hurtigt, hvilket jo gav en del hurtige retur løb fra alle Hotboys, men Theis var altid i fuldt galop hjemad.)
Man Of the Match. (Rødovre blev fortjent udnævnt til dagens MOM. Der var stemmer på rigtig mange forskellige Hotboys, men Rødovre løb med sejren i sidste ende.)
Tillykke med den flotte kamp og den fine titel. :-)

3*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Et godt forbillede. (Elzing havde til en tidligere kamp talt dunder til de forsinkede Hotboys. Og det blev bemærket da Elzing trådte ét minut for sent ind i hallen. Og det var ikke kun til mødetid før kampen han kom for sent. Han gentog succesen i både 1 og 2 pause. Med klapsalver til følge. Det er en rigtig Hotboy coach. Gør som han siger og ikke som han gør.)
Hvad fanden!! (Det meste af bænken bliver paf når Elzing laver et retur løb. Men et retur løb tilbage til modsatte side er ikke noget man ser hver dag. Men ikke desto mindre var det hvad der skete. Samtlige backer var i chok. Skete det virkeligt??? Og det gjorde det sgu. Stærkt løbe pensum af Elzing i dag. Dejligt at se hans problemer med hælen er en saga blot.)
En rigtig god kamp af dagens enlige coach.