Hotboys i flot comeback!

Kaptajnens storebrors stjerner fra Lyngbykampen.

Efter julen og nytårets og dermed bordets glæder for mave og svælg var Herlevs fineste og måske rundeste samlet i søndags for at banke rusten og fedtet lidt af mod Lyngby.

Da kaptajnen var taget til Esbjerg var det op til storebror Mikkel at tage al presset på sig som kaptajn i dagens anledning.

Kampen blev indledt med et minuts stilhed til minde om Snerles far, der desværre gik bort den 29. december. Tak til Lyngby og dommere for at tage godt imod denne anmodning inden kampstart. Det viser i al sin tydelighed at Hotboys handler om meget mere end floorball, nemlig kammeratskab og omsorg for hinanden!

Da kampen så blev igangsat skulle årets første sportslige forudsigelse fra Hotboys vise sig at holde stik. Mikkel og Høx havde inden kampstart joket med Allan om, at de garanterede en scoring til modstanderen inden 10 sekunder, hvortil Allan kækt replicerede, at han naturligvis ikke ville tage med hænder skulle der komme et skud så tidligt. Det betød, at Hotboys var bagud efter 9 sekunder, om end uret først blev stoppet efter 12 sekunder. Det vidner om års erfaring og klasse at kunne forudsige så præcist, ros til drengene.

I det hele taget skulle Hotboys som så ofte før lige løbes i gang i første periode, som vi tabte 0-4 til et godt spillende Lyngbyhold.

I anden periode fik Hotboys forstærkning i form af Militær, og vi skiftede samtidig lidt om i kæderne, hvilket betød at vi kom væsentligt bedre med i anden periode, hvor først Theis og sidenhen Søren fik sat nogle gode mål.

I tredje periode skulle der kæmpes, og det blev der sandelig også! Maes scorede et lækkert mål, men Lyngby svarede hurtigt igen og med 2 minutter og 6 sekunder tilbage af kampen, var vi bagud 3-7. Så gik vi ellers i gang! Militær scorede på et flot oplæg fra Høx efter et hårdt Lyngbypres, og mange troede egentlig bare, at de var løbet op på Lyngbys halvdel for at puste ud..

Widen og dernæst Snerle med en super styring gjorde det til 6-7 på under et minut, og Hotboys kunne satse alt det sidste minut på at opnå uafgjort, desværre forgæves.

Lyngby vandt kampen på en dag, hvor Hotboys gjorde det flot og kæmpede så jægeren stod helt oppe i mundhulen efter kampen. Vi kan sku godt være stolte over den fight gutter!

Som altid skal der naturligvis drysses lidt stjerne-kaptajn-støv ned over holdet så:

1* stjerne går til vores smukke Snerle.

Snerle dukkede op til alles store glæde, selvom omstændighederne ikke var muntre, så kom Snerle og fik sat sit tydelige aftryk på kampen. Kampråbet inden kampen sammen med et minuts stilhed satte en flot ramme om kampen, og det var ekstra dejligt at se Snerle lave et verdensklasse mål i kampens afslutning. Snerles mor fortjener også en tak for at donere to kasser øl til julefrokosten på fredag.

2** stjerner går til Søren.

Søren lod sig ikke gå på af en fejlaflevering tidligere i kampen, da han iskoldt omsatte et oplæg fra Torden i anden periode til et velplaceret mål. Søren havde mange gode indgreb i deres hurtige omstillinger, hvor han fik brudt deres opspil så vi kunne komme på plads.

Fik dagens smukkeste kommentar fra bænken da Elsing sang ”dum di li da dum, Søren er en enmandsmur” og en holdkammerat kommenterede, at det ikke rimede til gengæld passede det heller ikke! Tillykke Søren.

3*** stjerner går til Skind.

Som Skind selv analyserede sig frem til efter kampen, så bliver han bedre og bedre jo mere sure modstanderens backer bliver på ham! Han var en evig kilde til frustration for deres bagerste og lavede som altid et kæmpe stykke løbearbejde for Hotboys. Skind krydrede dagen med en assist til Widens mål i kampens afslutning.

Tak for en dejlig søndag i selskab med Herlevs fineste og stort tillykke til kampens velfortjente MOM, nemlig Snerle.

Vi ses fredag og kan måske prøve det nye kampråb fra tredje periode lidt af ved samme lejlighed :)