Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Herlev FC 2 - Glostrup Goblins FC
Herre Senior - 14. december 2014 15:00

Resultat
8 - 6  (3 - 1, 4 - 3, 1 - 2)

Kampreferat
Kampen mellem Herlev Hotboys & Glostrup Goblins
Søndag d 14-12-2014

For satan da en kamp!!!!

Det var på papiret en næsten umulig opgave som Herlevs fineste skulle på denne søndag eftermiddag. Det var det ubesejrede tophold fra Glostrup Goblins som var på besøg. Enkelte Hotboys kan stadig huske en lille kamp sidste sæson som endte 15 – 0 til Glostrup.

Heldigvis var målet bare at få fjernet det slemme 0 mål til Hotboys. Dette skete efter ganske kort tid, da Militær brød lydmuren efter sin forløsende første scoring i denne sæson. Et tørt hug udefra. Lige som han plejer at gøre, men det har været det ene PLING efter det andet PLING, som har været Militærs lod indtil nu i kampene. Men endelig kom der hul på bylden. Fedt at se scoringsglæden tilbage i Militærs øjne. :) Så var dagens mission jo sådan set overstået. Og vi havde stadig næsten 3 perioder tilbage. Desværre scorede de kort tid efter. Øv bøv og vi var igen lidt nervøse for dagens resultat. Men vi kæmpede og spillede bolden rigtig fornuftigt rundt trods den svære modstand. Da Hotboys scorede igen gav det en snæver men dejlig føring til den første pause.

2. periode ville blive rigtig hård, for de ville helt sikkert ikke finde sig i at tabe denne kamp mod Hotboys. Spillet blev hårdere og det var tydeligt at Glostrup blev mere og mere frustreret. Men som Glostrup blev mere frustreret, blev Hotboys mere og mere overskudsagtige. Deres sure opstød bed ikke rigtig på Hotboys i dag. Selv Theis holdt sig i skindet. Og det var tydeligt de ikke kunne få deres rigtig gode skud fra distancen til at virke, med det stadigt voksende raseri i Glostrup lejren. Det gjorde det selvfølgelig heller ikke bedre at vi scorede igen og igen. Men lige pludselig gik det stærkt og fra at føre 3-1 og 4-2 blev den desværre 4-4. Spillet hængte ikke sammen og der var absolut nerver og panik at spore i Hotboys spillet. Glostrup buldrede på med alt hvad de havde og vi var presset helt i bund. Men så skete det ingen havde set komme. Hotboys scorede 3 mål på omkring 2 minutter, og Glostrup var målløse. Og sørme om ikke Hotboys var i front efter 2. perioder.

Stemningen i pausen var lidt speciel. Det kan godt være at Glostrup var overrasket, men det var vi sgu også selv. Havde vi lige scoret 3 mål kort inden pausen? Og kunne vi måske lave det uventet? Der var god stemning og selv om vi traditionelt set taber når der bliver lavet nyt kampråb, så tog jeg chancen. Det er jo vores jubilæums år. :) Så en ny sang så dagens lys lige før en meget svær 3 periode. Der blev øvet kort i cirklen og derefter blev der sunget så flot og med en entusiasme som kun Hotboys kan gøre det. Det lød smukt og ingen tvivl om at en ny ”klassiker” fra Hotboys var født. Glæd jer dem som ikke har hørt den endnu. :)

Men der skulle jo også lige spilles en kamp færdig. Men et stort pres mod Erland og resten af os hotte drenge gav ingen mål. Der gik mange skift hvor man bare ville spille til nul og så skifte. Så var der da løbet tid af klokken, som Glostrup ikke kunne få igen til at score. Og det virkede åbenbart for efter 17 minutter af perioden førte vi 8-6 og så fik de en udvisning. Nu måtte det ikke kikse, men med vores powerplay historie in mente, var der ikke noget som var sikkert overhovedet. Vi justerede lidt i kæderne og så skulle tiden bare gå. Og det gjorde den sgu. Hornet lød og Hotboys havde vundet over Goblins med 8-6.

Det var Glostrup selvfølgelig ikke tilfredse med og de fik sågar et rødt kort med hjem for brok og ballade pga. resultatet. Tror sgu ikke de er så gode til at tabe. :) Men der var store smil og udtalt tilfredshed at se på samtlige Hotboys efter kampen. Vi gjorde det og hold kæft hvor var det fedt at vi ikke gik med på deres dårlige taber attitude. Det var helt sikkert fordi vi holdt hovederne kolde da det virkelig pressede på og ikke tog nogen udvisninger, at vi kan tage alle 3 points med på juleferie. Stærkt gået alle sammen.

Stjernerne fra kampen bliver sgu som Hotboys humøret under kampen. Totalt overskudsagtige. Der er en 1 * til samtlige Hotboys som var på banen til denne resultatmæssige super kamp af Hotboys. :)

Allan ”Erland”. Tog sgu røven på dem med sine utallige redninger i både 1 mod 0, og på deres missil afslutninger. Stærk på stregen og ude i feltet. Super kamp af vores si. :)

Anders ”El Capitán”. En god afslutning på deres mål i 1. periode og en meget lige og præcis aflevering til Theis var blandt højdepunkterne.

Dennis ”Denice”. Trods en meget travl dag, var der ingen fejl og kun sikkert og fornuftigt back spil fra Denice. Selv om han fik en ”skideballe” af sin far i pausen.

Lars ”Tigerlilly”. Fik rigtig mange skrub under kampen, men spillede videre og lod det ikke gå sig på, at de prøvede at spille meget fysisk overfor lille Tiger.

Søren ”Popo”. Popo kan heldigvis nå 4 meter og 37 cm rundt om en modstander og det havde de ikke regnet med. Hold kæft hvor blev de sure når Søren lige nåede bolden før dem.

Thomas ”Elzing”. En super holdpræstation af Elzing. Stoppede rigtig mange kontra løb med en spurt hjemad. Super løbe præstation af dagens succes træner.

Peter ”Holm”. Læste modstanderne flere gange og snuppede bolden på deres tværpasninger. Rigtig god kamp af Holm.

Mads ”Skind”. Skind løb mange gange med deres backer og det kunne de altså ikke lide. Var super hurtig og de skar ansigter hver gang Skind lige nåede forbi dem ved banden.

Rasmus ”Torden”. En super kamp med frække driblinger, og ikke mindst 2 flotte mål skal han da hyldes for. Stærkt spillet Torden.

Theis ”Rødovre”. Ved ikke hvor mange gange Theis løb på tværs med bolden for at skyde den ind i mål, men en rigtig fighter kamp og ikke mindst disciplineret kamp af sidste års bisse. Godt at du holdt hovedet koldt i alle kontroverserne. At han også bød på afbleget krans i badet er jo altid et plus. :)

Christian ”Militær”. He´s back. Hotboys måske bedste skytte er tilbage med ikke bare et men to mål. En super fight i defensiven og med fremme når chancen bød sig. Blev også fortjent Man Of the Match. Tillykke med den flotte kamp Militær.

Der skete mange flere flotte, lækre og ikke mindst hotte ting gennem hele kampen, men jeg kan skrive i flere dage hvis de alle skal nævnes her. Men et stort tillykke til os alle på og omkring Hotboys. En tak til supporterne som også kom i ”infight” med deres nummer 23. Fedt i kommer og hepper på os. Det kan både mærkes og høres i er der. En tak fra hele holdet skal lyde herfra. :)

Så er der sgu julepause og sikke en måde at gå på ferie. 3 points. Masser af stemning på lægterne. Masser af Hotboys mål. Masser af Stjerner. Masser af Jägermeister både før og efter kampen. Ny Hotboys kampsang. Og ikke mindst den lille hymne vi aldrig rigtig bliver trætte af……

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG
DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF
HEY HEY HEY

Capi out.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevTheis Scott Hansson5320
GlostrupCarsten Olsen3300
GlostrupMartin Filipsen33025
HerlevChristian Nyholt2200
HerlevRasmus Nielsen2200
GlostrupMartin Larsen2020
GlostrupAnders Jensen20212
HerlevThomas Elsing1100
HerlevAnders Nyholt1010

Kampprotokol
101:54Herlev1 - 0Christian Nyholt
102:18Glostrup1 - 1Martin Filipsen (Martin Larsen)
114:33Herlev2 - 1Theis Scott Hansson
117:12Herlev3 - 1Rasmus Nielsen (Theis Scott Hansson)
204:41Herlev4 - 1Thomas Elsing (Theis Scott Hansson)
204:50Glostrup4 - 2Martin Filipsen (Martin Larsen)
207:26Glostrup4 - 3Martin Filipsen
208:09Glostrup4 - 4Carsten Olsen
218:40Herlev5 - 4Christian Nyholt
218:54Herlev6 - 4Rasmus Nielsen
219:30Herlev7 - 4Theis Scott Hansson
304:55Glostrup7 - 5Carsten Olsen (Anders Jensen)
306:23Herlev8 - 5Theis Scott Hansson (Anders Nyholt)
317:13Glostrup8 - 6Carsten Olsen (Anders Jensen)
317:29Glostrup2+10 min.Anders Jensen (Dårlig opførsel)
320:00Glostrup5 min.Martin Filipsen (Matchstraf 1)
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe