Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Herlev FC 2 - Hvidovre Attack FC 4
Herre Senior - 26. oktober 2014 10:00

Resultat
4 - 3  (1 - 0, 1 - 2, 2 - 1)

Kampreferat
Kampen mellem Herlev Hotboys og Hvidovre 3 søndag d 26/10-14

Så var det blevet tid for Hotboys at komme tilbage til Hotboys Dome, hvor Hvidovre skulle vise sig som en jævnbyrdig udfordring. Kampen bølgede lidt frem og tilbage og 1-0 blev til 1-1 og 2-1 blev til 2-2. Derefter fik Hotboys 2 i træk og det viste sig at være nok. Hvidovre fik en mere til 4-3, men trods powerplay til Hvidovre i de sidste små 2 minutter, blev det til sæsonens første sejr til Herlevs fineste. J Forløsningen var stor. Det har været tæt på flere gange, men blot for at vi ikke kunne holde hovederne kolde til sidst. Og så blev det til nederlag og uafgjort. Men ikke i dag. Næsten 3 hele kæder af Hotboys stillede til start. Det er sgu flot. Og de 3 points lander på et dejligt sted. Nemlig på vores konto. J

Stjerner fra dagens kamp skal vi selvfølgelig have og de er blevet som følger….


1*. Jesper ” Morfar ” Bærensen.
Årets kamp? ( Det er ikke mange gange på en sæson, vi plejer at få set vores Morfar i aktion. Men fedt at en travl kalender kunne give plads til en kamp, og så endda så tidligt på sæsonen. Måske det kan blive til flere??).
En stabil back. ( Jesper spillede en rigtig fin defensiv kamp. Der blev ikke lavet nogen fejl og med et +3 for kampen, så er det vidst rigeligt til klart godkendt.).
En ensom cowboy. ( Alle ved man ikke kan stresse en cowboy, men da hele Hotboys var fremme og presse og der manglede en back til at spille tilbage til, så slentrede Jesper stille og roligt fremad. Han havde ikke travlt, så må de andre sgu bare holde i bolden lidt længere. Hvis en cowboy ikke vil løbe, så løber en cowboy ikke. Det så sgu skægt ud og der var heller ingen grund til panik, da han nåede frem i tide. J ). Flot kamp af en lonesome cowboy.

2*. Kenneth ”4 sekunder” Widen.
Første Mål. ( Widen startede Hotboys op med et flot mål. En lækker assist fra Holm, til en fri Widen helt inde i deres slot, satte Hotboys på tavlen. Et rigtig flot mål.).
Andet mål. ( Widen scorede sit andet mål i kampen, på præcis samme måde som det første. Widen står helt inde foran deres mål hvor Snerle ligger en bold ind til ham. MÅL!!!! Næsten en tro kopi af Widen’s første mål. Flot detalje som Hvidovre ikke fik lukket ned for. Hotboys var foran igen, efter Widen’s andet mål i kampen. Flot flot Widen.).
Godt humør. ( Widen er jo både spiller og træner. Og at have et så godt humør som i dag er en fornøjelse af overskud. Widen var rigtig god til at piske godt humør ind på holdet gennem hele kampen. Det var en tæt kamp, men han holdt hovedet koldt og viste flot overskud på bænken.). Tillykke med den fine kamp.

3*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjort.
En god opvarmning. ( Erland var godt varm efter en lang opvarmning. Tror godt han kunne lide det, men det var måske et varsel om en travl formiddag i kassen for Hotboys.).
Super redninger. ( Erland havde rigtig mange super redninger. De mål der gik ind, sad helt ude ved stolpen eller lige under armen. Der var ikke noget at sætte på Allan ved deres mål.).
En stor autoritet. ( Erland sprang flere gange rundt i målmandsfeltet, for at få fat vi bolden. En rigtig god bevægelse, og gode hænder ved dagens kamp. Han greb bolde og holdt fast når vi blev presset helt i bund. Flot kamp af vores alle sammens SI SI SI.). Tillykke med kampen Erland.

Tillykke til alle 3.

Og et tillykke til alle Hotboys. Sæsonens første sejr er i hus efter en holdindsats af de helt store. Hvidovre havde ikke så mange med til kamp, men de havde flere rigtig gode med. Men deres skud og samspil, blev lukket ned af en gedigen holdindsats. Alle Hotboys var godt trætte da kampen var slut.

2 assister af Snerle. Mål af Neubert. Endda med forhånden. Den havde de ikke set komme. Mål af Blomst. En HELT ny stav til holm. Krelle satte den helt oppe i krogen så nettet blafrede, men den blev ikke dømt inde. Der hvor jeg sad, så den altså god nok ud. Men kom igen Krelle. Tillykke til Tigerlilly med titlen som Man Of the Match. En masse tilskuere og kolde pilsnere efter kampen. En rigtig god dag for Hotboys og med 3 points i dag, så tror jeg vi nupper 3 igen på næste søndag hjemme mod amager.

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG – DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF – HEY – HEY – HEY!!!!!

Capi out.Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HvidovreNiklas Stenild3300
HerlevKenneth Widén2200
HerlevKristian Snerle2020
HerlevKim Neubert1100
HerlevMikael Christoffersen1102
HvidovreNiklas Andersen1010
HvidovreJoachim Møller1010
HerlevPeter Holm1010

Kampprotokol
117:13Herlev1 - 0Kenneth Widén (Peter Holm)
214:15Hvidovre1 - 1Niklas Stenild (Niklas Andersen)
215:39Herlev2 - 1Kenneth Widén (Kristian Snerle)
219:39Hvidovre2 - 2Niklas Stenild
302:45Herlev3 - 2Kim Neubert
304:39Herlev4 - 2Mikael Christoffersen (Kristian Snerle)
317:46Hvidovre4 - 3Niklas Stenild (Joachim Møller)
318:15Herlev2 min.Mikael Christoffersen (Fastholdning)
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe