Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Greve FC - Herlev FC 2
Herre Senior - 12. oktober 2014 18:30

Resultat
4 - 3  (1 - 2, 1 - 0, 2 - 1)

Kampreferat
KNEBENT NEDERLAG I GREVE

Så blev det atter tid til en kamp for de hotte drenge. En halvsen aftenkamp på udebane mod Greve. Med efterårsferien og det lidt sene tidspunkt taget i betragtning, var det helt fint at kunne stille med 2 hele kæder til aftenens kamp.

En stor og meget fortjent hyldest til VERDENS BEDSTE BACK blev arrangeret før kampstart, og et kæmpe tillykke med de 100 kampe skal lyde fra hele Hotboys. Der var både blomster og kindkys før kampen. Tillykke med det Mikkel.

Men kampen skulle jo spilles, og da modstanderne var på samme niveau, lagde det op til en tæt kamp som kunne gå begge veje. Desværre for Hotboys vandt Greve 4-3. Men det var en helt åben kamp, som med de berømte marginaler på vores side havde givet point til kontoen. Men en noget mærkelig dommerlinje, hjalp os ikke. De måtte mere end os og det gav dem et par powerplay. De scorede ikke, men det tærede på kræfterne hos de brave Hotboys. Og da den sidste slutspurt skulle sættes ind, var der desværre ikke kræfter nok tilbage. Øv bøv.

Men stjerner fra aftenens kamp skal vi da have trods den ringe point høst. De er blevet som følger ...

1*. Mikkel ” VBB ” Nyholt.
100 kampe. ( Der behøver næsten ikke siges mere. Mikkel har spillet med i alle 10 år og er en meget vellidt spiller på Danmarks hotteste floorball hold. Så et stort tillykke til dig endnu engang.).
Strømlinet. ( Mikkel havde til kampen haft lidt travlt med at komme ud af døren. Så det var vores gamle spillertrøje af mærket EXEL som han havde fået på. Den er ikke så stor i størrelsen, men du så strømlinet ud i din jubilæumskamp. Som flertallet af os andre for øvrigt også ser ud. J ).
Stabil. ( Med de 100 kampe på CV’et var der ingen panik i den bagerste kæde. Men masser af flotte og præcise afleveringer. Lidt temperament i ny og næ, men en lille snak med dommeren, holdt VBB ude af straffeboksen. J ).

Tillykke med den flotte kamp og de 100 kampe Mikkel. J

2. Lars ” Tigerlilly ” Rørby Johansen.
Han fandt hallen. ( Lars fandt hallen i første forsøg. J Det er stort set Tigers hjemmebane da han bor meget tæt på hallen, men ved tidligere kampe er det alligevel lykkedes for Tiger at køre til den forkerte hal. Så han var skarp fra starten af.).
En fighter. ( Tigerlilly er en fighter og gennem hele kampen havde han flere gode nærkampe med modstanderne i hjørnet og ved banden. Han er ikke så stor, men han vinder sgu langt de fleste på ren vilje og fight. Sådan.).
En for holdet. ( Tigerlilly tog en for holdet da han helt klart bliver skubbet i ryggen i hjørnet og vælter ned i flere bander. Den må have gjort ondt, men som sædvanligt dømte dommerne ikke noget til vores fordel. Lars var meget overbærende, at han ikke gav igen til den alt for hårdt spillende modstander. Men han tænkte at vi nok ikke behøvede flere udvisninger. Godt gået Tiger.).
God kamp af vores lille Tigerlilly.

3*. Peter ” Holm ” Holm.
Mål!!! ( Holm satte en rigtig lækker pind i aftenens kamp. Fra en meget skarp vinkel bankede han den ind og det gav os lidt håb i en svær periode i kampen. Desværre var det ikke nok, men målet gav både humør på både banen og på bænken.).
God speed. ( Holm havde rigtig mange gode returløb, som hjalp backerne meget. Og var lyn hurtigt fremme igen for at skyde fra en skarp vinkel. Tror ikke han vil afslutte lige foran mål, hvis han fik chancen. Det skal helst være fra en vinkel på 10-15 grader. En klar signatur af Holm.).
Pressefotograf. ( At Holm er en god skribent er vi vist alle bekendte med. Og da VBB skulle have kage efter kampen, var han såmænd også klar med kamera. Og mens de flest Hotboys stadig stod under bruseren, var der allerede lagt et fint billede op på facebook af Mikkel. Det er sgu stærkt journalistisk arbejde.
Og en kæmpe stor tak fra hele Hotboys skal lyde for den flotte og dejlige tur down memorylane om vores 10års fødselsdag. Flot flot flot.). Godt gået Holm.

Tillykke til alle 3.

En stor tak til vores supportere skal vi også have med. At Høx dukker op for at følge os, på sin vagt er sgu også god stil. Tak for støtten. Og du ser sgu godt ud med en pompom i hånden Høx. Er der noget vi ikke kender til fra din fortid???

At jeg måtte udgå fra kampen med omkring 5 minutter tilbage på uret, er en oplevelse jeg gerne ville have været foruden. Men lad os bare sige, at gå som John Wayne fik en renæssance. Av av av. En tak til Helle for kagen skal jeg huske at give videre fra omklædningsrummet.

Og et stort tillykke til Skind med titlen som Man Of the Match. Fuldt fortjent og endnu en 2 points kamp af Skind. Ligner en klar udfordrer til topscorer titlen. Og så længe Militær er i stolpe ud humør, så er der plads til alle. J Kom igen Bum Bum.

En lille ferie venter for Herlevs fineste og så er det tilbage til jagten på de 3 points pr kamp.

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
GreveGreve FC4400
HerlevMads Herskind2110
HerlevPeter Holm1100
HerlevThomas Elsing1100
HerlevRasmus Nielsen1010
HerlevChristian Nyholt1012
HerlevSøren Schandorph Pedersen0002

Kampprotokol
108:55Herlev0 - 1Mads Herskind (Christian Nyholt)
112:44Greve1 - 1Greve FC
115:30Herlev1 - 2Thomas Elsing (Rasmus Nielsen)
202:26Greve2 - 2Greve FC
300:59Herlev2 min.Søren Schandorph Pedersen (Ukorrekt slag)
307:25Greve3 - 2Greve FC
311:46Greve4 - 2Greve FC
315:56Herlev4 - 3Peter Holm (Mads Herskind)
317:16Herlev2 min.Christian Nyholt (Ukorrekt skub)
Tillykke med det runde antal kampe:
Mads Herskind - 200 kampe
Kristian Snerle - 200 kampe
Nicklas Lønstrup - 200 kampe
Claes Olsen - 150 kampe
Emil Rostock - 100 kampe
Seneste nyheder
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
09-10Damerne vandt i Jyderup 
24-09Hotboys: Godt fra start 
12-08SÆSON START! 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 2 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-12Herre 4 - Hafnia 316 - 2
08-12Herre 3 - Holbæk5 - 2
08-12Hotboys - Skælskør Eagles3 - 11
08-12Herre 1 - Hafnia3 - 9
08-12U13 A - Copenhagen8 - 3
29-11Helsingør 2 - Dame6 - 1
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe