Herlev FC 3 - Vanløse FC 4
Herre Senior - 28. februar 2015 14:30

10 - 8  (4 - 4, 5 - 3, 1 - 1)

Første sejr til Herre 3!!!!!!

Der har den seneste tid udviklet en enorm positiv stemning på herre 3, hvor træning og kampe har været energiboost af de helt store. Det skulle så forløses i dagens kamp, hvor vi mødte Vanløse FC. I sæsonpremieren tabte vi 17-1 til dette hold, så vi var forberedte på det værste. I dag havde de så ladet ungdomslandholdsspillere og 1. holdspillere blive hjemme.

Der var fra start tænding på, så vi var nødt til at åbne vinduerne for bare at lukke lidt af intensiteten ud. Kampen startede med et helt kolossalt pres fra vores side. Vanløse var presset helt ned bag deres eget mål. Det udløste en masse chancer, men som så ofte set før blev helt oplagte chancer brændt og man kunne foranlediges til at sige ”åh nej, ikke endnu en af disse kampe”. Derfor var det en kæmpe forløsning af Kim smider bolden i kassen til 1-0 kort inden i 1. periode, efter specielt Koller og Peter Theis havde misset nogen af de helt store. Da stillingen så kort efter hedder 3-0 og vi stadig har markant overvægt i spil og chancer, begynder man at tro på, at dagen i dag var måske dagen var det ville lykkedes. Derfor var det superærgerligt, at se Vanløse trille den ind til 3-1 på en hovedløs fejl fra vores side.

Heldigvis har den seneste tids selvtillidsboost gjort, at vi kæmpede videre og hurtigt kom på 4-1. Nu synes Vanløse at nok var nok og begyndte derfor at spille lidt mere fysisk og kom til at stå noget bedre på banen. Da vores anfører så får en 2 min. udvisning, udnytter Vanløse denne mulighed efter 1,59 minut og reducere til 4-2. Denne stilling holdes i noget tid, før vi begynder at have lidt rod i kæder og pludselig har vi en pausestilling på 4-4.

I pausen taler vi om hvor godt det går og vi føler os 100% klar til 2. periode, MEN det holdt kun 8 sekunder, så var stillingen 4-5. Det er jo noget man har set mange gange før på herre 3 og statistikken siger at 2. periode normalt er vores værste periode, så nervøsiteten begyndte at melde for at vi nu endnu en gang skulle sætte det hele over styr, selvom vi var bedre end modstanderne i dag. Men så stemplede Kim Meng ellers ind. Han præsterede et par scoringer i 1. periode, men 2. periode bankede ham dem ind igen og igen og... Så stillingen blev hurtigt 5-5 og 6-5 og midt i perioden 6-7. Herefter lukkede Carsten af, som hele kampen igennem stod en fremragende kamp og dirigerede flot med forsvaret. Vi kunne nu gøre det til 9-7 som var pausestillingen før 3. periode.

3. Periode er generelt vores bedste periode og i dag var ingen undtagelse. Vanløse kom ikke til ret meget og det de kom til tog Carsten flot i kassen. Vores pasninger og organisation fungerede superflot og en enkelt kasse blev det da også til, så vi kom foran 10-7. Nu synes vi åbenbart at spændingen var forsvundet ud af kampen, så Vanløse fik lov til at reducere til 10-8, men herefter holdt vi flot stand, trods et par 2 min. udvisninger.

Vi havde i dag hjælp af Carsten Balslev, samt Peter og Jeff fra Herre 4. Stor tak for at de ville stille op og hjælpe i dagens kamp.

Da kampen var slut var der nærmest euforisk stemningen og da ”hvem var det vandt i dag?” lød højt i Herlev Hallen var det for første gang i 2 år, at der blev skreget ”DET VAR DEM VAR HERLEV AF!!!!”

Af: Peter Theis Marcussen