Herre Senior - 17. november 2013 19:30

9 - 3  (3 - 0, 3 - 2, 3 - 1)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Hafnia FC 3
Søndag d 17/11-2013.

Så kom sæsonens første hjemmekamp, da den første blev aflyst og Hotboys automatisk fik en 5-0 sejr over Vanløse FC 4. Men det er nu sjovere at spille kampene og ikke mindst at vinde dem. Og det var lige præcis det der skete denne søndag aften. Hele 9-3 blev resultatet i Hotboys favør. Sådan. J

Men først skulle der som varslet i de sidste stjerner, uddeles prisen til Årets Hotboy Stjerne sæsonen 2012/2013. Og tror ikke at der var mange som havde den mindste idé om hvem, der skulle have en af de højest opnåelige former for hæder indenfor floorball verdenen. Men med hele 16 Hotboys til start i dagens kamp, var det en velvalgt aften, at give hæder til den som hædres bør. Der blev læst lidt op fra flere af sidste sæsons stjerne uddelinger, for lige at holde lidt på spændingen. Men der er ingen grund til at trække den her, da æren er officiel og fuldt fortjent uddelt til vores helt egen:

DEN ÆGTE NUMMER 7
KRISTIAN SNERLE

Et kæmpe stort tillykke til Snerle med den fuldt fortjente hæder. Godt gået gamle dreng.

En kort takketale blev afholdt og så var det ellers videre til dagens opgave: Hafnia FC 3.

Det var på papiret en kamp hvor vi godt måtte tage lidt points med videre fra kampen. Og det blev sågar til alle 3. Der var god stemning og masser af hotte Hotboys klar til start og med 3 hele kæder, var der noget i luften. Vi troede nok på de relativt sikre ritualer af slagsen. Theis ville afslutte i forhånden, Militær ville score et mål eller 2, jeg ville score selvmål, Snerle ville fortælle en halvflad joke osv. Men det skulle holde hårdt før flere af disse holdt stik.

Hotboys kom godt fra start, og efter 7 minutter kom Theis´ forhånd. 1-0. Sådan. Kort efter 2-0 og efter 1 periode stod den 3-0. God periode af Herlevs fineste. Men som så ofte før, så er der også modstandere på banen. Og midtvejs i 2 stod den 3-2. Det blev sgu spændende. Men et vigtigt 4-2 mål af Dall, gav lidt ro på. 2 periode sluttede 6-2. Men et hurtigt mål til Hafnia i 3 periode, gjorde at kampen ikke rigtig var lukket. Hotboys prøvede og skød alt hvad vi kunne. Men det var først med under 2 minutter igen at der kom hul på målmanden igen. Det blev dog også til hele 3 mål på 1minut og 1 sekund. Det må næsten være Hotboys rekord. J Men en sejr på 9-3 var en realitet og det var 3 gode points. Masser af hotte mål og points til topscorerlisten.

Men stjerner fra dagens kamp skal vi jo også have og de er blevet som følger:

1*. Jesper ” Dall ” Larsen. ”Jeg kommer, jeg skal nok nå det!”. ( Dall var lidt presset på tiden til at nå kampen. Med under en time til kampstart, holdt han på amager og havde flere ærinder inden sin ankomst til Hotboys Dome. Men med 3 minutter til start dukkede han op. Og nåede lige præcis kampråbet. Det er timing. ). 3 mål. ( Dall lavede hele 3 mål i dagens kamp. Han skød fra alle vinkler og der gik sgu hele 3 ind. Min favorit var det sidste der sad så tæt op af den bagerste stolpe, at den næsten røg tilbage og ramte den forreste før den gik ind. Flot mål af Dall. ). En rigtig Hotboy. ( Dall har som flere andre i november måned, lavet en fin ”snegl” på overlæben. Og i kæden sammen med Rose lignede det floorball fra 70’erne. Det er lige præcis det som en Hotboy skal. Se godt ud. Et smukt syn.). Jesper blev som et fint punktum på kampen, fortjent kåret til MOM. Tillykke med den flotte kamp.

2* Christian ” Militær ” Nyholt. En personlig kamp. ( Militær havde en svær kamp, hvor skuddene enten ramte forbi eller blev snuppet af en godt kæmpende Hafnia målmand. Der var flere gange hvor man kunne se raseriet i hans øjne. Han kunne have slået ihjel på denne aften. Men flot at holde hovedet koldt på en svær aften, og spillede i kæde med Danniboy og Snerle, som set på mål farligheden, også kæmpede med den lille hvide. Men de var gode til at holde hinanden oppe. Godt teamwork.). Ingen assist. ( Militær lavede mange gode samspil med både Snerle og Danniboy. Men lige meget hvor frie de var, lykkedes det bare ikke at få bolden over stregen. Morsomt at de også selv havde overskud til at kunne grine af forbandelsen, som var på deres mål.). Forløsningen!!!!!! ( Med blot et minut og 20 tilbage af kampen kom forløsningen. Militær fik bolden midt i slotte, og denne gang gik den sgu ind. Militær næsten kollapsede på banen og sank i knæ. Meget teatralsk. J Tror næsten at hele holdet fik en forløsning. Man ventede ellers kun på at vulkanen gik i udbrud. Men alarmen blev afblæst i sidste sekund. J). Tillykke til Militær og godt kæmpet af hele jeres kæde.

3*. Theis ” Rødovre ” Scott Hansson. Satte os igang. ( Theis havde ikke brug for mange skift, før bolden var inde bag deres målmand. Med 3 hele kæder var der god tid til at få vejret på bænken. Men Theis var klar og satte sin berømte forhånd ind bag en chanceløs målmand i Hafnia målet. God start. ). Dagens mål. ( Trods de mange flotte mål var Theis’ andet mål nok dagens flotteste. Hafnia havde fået os presset helt ned bag eget mål, og Theis måtte fra bag eget mål starte dagens tur. Han havde 2 modstandere på vej mod sig, men med et lille pikant vip op i mellem dem, fik han bolden ført frem ad banen. Derefter fulgte en dribling af først en og så en mere, før han satte bolden stensikkert ind bag en måbende Hafnia målmand. Super flot. Lidt solo meeen, ej spøg til side. Et super flot mål af Theis. ). En kammerat. ( Under opvarmningen havde Theis og jeg flere gange en direkte duel i 2 mod 1. Og jeg plukkede ham hver gang. J Det er sgu overskud sådan at booste en medspiller før kampen. ;-) ). Tillykke med den flotte kamp.

Men et tillykke til alle Hotboys som var med til dagens kamp, er på sin plads. Nogen havde en bedre dag end andre, men fedt at der var god stemning og ikke mindst at se så mange Hotte Hotboys til kamp. Dennis lavede en assist til et Dall mål, men blev ikke noteret. Så debut point’et har han stadig til gode. Men flot kamp af alle og Erland var en sikkert sidste skanse, efter et par kampe ” hvor det for hans normale niveau havde været lidt rustent”, var tilbage i fulgt flor. Rigtig god stabil kamp af sidste manden. Og tak for supporten til de fremmødte tilskuere. Tak for det. J

Så venter der så en udekamp på næste Søndag mod Flådens friske fyre. Men hvorfor ikke fortsætte hvor vi slap i dagens kamp. Med 3 hurtige mål. Det ville være fint med mig.

Men tak for nu og glæder mig til endnu en Hotboys kamp søndag middag.