Greve FC - Herlev FC 2
Herre Senior - 27. oktober 2013 17:30

8 - 6  (3 - 2, 2 - 3, 3 - 1)

Stjerner fra kampen mellem Greve FC og Herlev Hotboys Søndag 27.oktober 2013.

Efter en lang pause kom Herlevs fineste endelig i kamp igen. Inden kampen var der blomster til vores allesammens Torden. Et stort tillykke med de 100 kampe for Herlev. :o) Stærkt gået coach….

Men tilbage til kampen.

Det var en på papiret lige kamp mod Greve FC vi havde i vente. Og det skulle vise sig at blive en lige så jævnbyrdig affære som forventet. Efter en kanon start af Hotboys, kom vi foran med 2-0. Men mod slutningen af 1 periode kom Greve desværre tilbage og scorede 3 mål i træk. Øv for en afslutning på perioden. Men med lidt luft og god Hotboys ånd kom vi med oprejst pande ud til 2 periode. Dette resulterede i en rigtig flot spillet start på 2 periode af Hotboys. Hele 3 mål scorede vi og vi var så absolut med igen.

Men - Greve havde en utrolig farlig skudtrussel i deres nummer 84. Stump som han kaldes, er en gammel kending af Herlev Floorball og han rammer meget sjældent forbi målet. Og dagens aftenkamp var desværre ingen undtagelse. Han holdt ene mand Greve inde i kampen. Og da der stod 6-6 på måltavlen midt i 3 periode, svigtede hans mål næse ikke. En noget uforstående udvisning til Theis (syntes helt klart at begge spillere skulle have været ude i 2 min.) kostede et powerplay til Greve. Desværre satte Stump for gud ved hvilken gang bolden ind bag en bravt kæmpende Erland i målet.

Kampen ender desværre 8-6 til Greve og en flok skuffede Hotboys går i omklædningen. Tror Stump lavede 6 mål og uden ham havde vi nok fået point med hjem fra Greve. Men en tæt kamp som varsler noget af en revanche i Herlev senere på sæsonen. Stjerner fra dagens kamp er der selvfølgelig også, og de er blevet som følger…..

1*. Kristian ” Snerle ” Snerle.
God fight. ( Snerle fik som resten af holdet nogle minutter i boxplay. Kæmpede flot og en detalje hvor han vinder bolden ved banden på ren vilje, var et smukt syn. Sådan Snerle.)
Glædeligt gensyn. ( Det er efterhånden længe siden vi har set noget til ” Den ægte nummer 7 ”. Så at finde Snerle på holdkortet var en god nyhed. Han gik pænt en ”goddag runde” i omklædningen før kampen og præsenterede sig for os. Velkommen igen Snerle.).
Har det stadig. (Snerle er måske ikke kendt for sine mest opdateret vittigheder, men han var anderledes skarp til aftenens kamp. Der kom flere små bjæf fra ham, som rent faktisk var sjove. CHOCK!! Den var der ingen der havde set komme.).
En god kamp og ikke mindst en god humørspreder kamp af Den ægte nummer 7. Stærkt Snerle. En rigtig Hotboy.

2*. Mads ” Skind ” Herskind.
Mål næse. ( Skind lavede hele 2 mål i kampen. Og som jeg sagde i ” klumpen ” før sidste periode, begge på returbolde. Og så ikke noget med at rette mig midt i klumpen. Hvis jeg så det som returbolde, var det returbolde. Tror jeg nok…. ).
Gode løb. ( Skind plejer jo at løbe rundt over hele banen, men i dag løb han også hen hvor bolden havnede. Både foran deres mål, i hjørnerne, ved banden og foran eget mål. Skind var alle vegne. Sådan).
Godt humør. ( I en tæt kamp hvor der var masser af op og nedture, holdt Skind hovedet koldt og havde plads og overskud til at pjatte i pauserne og på bænken under kampen. Det er vigtigt for vores hold. Og med lidt mere held havde vi såmænd fået et hattrick af vores lille hurtigløber. ).
Flot kamp Skind.

3*. Supporterne.
Sikke et antal. ( Utrolig mange Hotboys supportere havde fundet vej til Greve denne søndag aften. Over 10 havde taget turen for at støtte op om Hotboys. Det var sæson rekord i Greve. Flot.).
Gode tilråb. ( Der var masser af gange hvor man kunne høre jeres opmuntrende råb. Og masser af gange hvor der kom råb efter dommere og modspillere. Fedt. Det giver en god følelse at have opbakning fra lægderne. Bare råb videre. Vi kan sagtens høre jer.).

En stor tak skal også lyde til Tommy Reele for at hjælpe os i dagens kamp. En bundstabil back præstation. Selv om det er mere end et par weekender siden han sidst spillede en kamp, gik han på med krum hals. Masser af rutine og ro var med til at holde os med i kampen. Og en lille krølle på historien er, at han scorede selvmål efter blot et par perioder som min back makker. Han er sgu hurtig til at leve op til min standard. Rent talent. :o) Men flot kamp og endnu engang til de mange supportere for at støtte os. ). Tak tak tak.

Tillykke til alle.

Men en kamp som bragte hele 3 jubilæer. Torden spillede en god kamp nummer 100. Militær lavede et flot point nummer 100 i Hotboys trøjen. Han snuppede simpelthen bolden fra en af deres spillere på midten. Løb derefter frem af banen og bankede bolden ind bag en chanceløs målmand i Greve målet. Flot flot detalje. ( Solokører ). Og så rundede ” Rødovre ” 50 udvisningsminutter i Hotboys trøjen. Et jubilæum som måske burde have været rundet for længst for Theis. Men med 2 udvisninger i dag, ser det ikke ud som om han vil give sin 1 plads på sidste års bødekasse fra sig uden kamp.

Nu har vi så endnu en udekamp på næste tirsdag mod Lyngby. Det ligner 3 points til Hotboys med masser af mål i bagagen fra Greve kampen.