Herlev FC - HG Floorball
Herre U13 - 26. januar 2013 13:00

5 - 2  (0 - 0, 1 - 1, 4 - 1)

ENDELIG SEJR TIL U13!

Så kom dagen hvor fællesskabet sejrede, lørdag den 26- 01- 2013. Herlevs unge drenge havde mødetid 11.45, til det der skulle vise sig at blive den første sejr i turneringen. Herlev var mødt talstærkt op til dagens opgør, og havde derfor hele 16 mand tilmeldt. Det skulle dog vise sig at blive reduceret til 14 pga. sygdom.

Da HG Floorball møder op viser det sig at de kun er kommet 5 mand til kamp og derfor ikke var nok til at spille kampen. Heldigvis har Marcus Lüthje og Mikkel Rose fra holdet begge en lillebror der spiller for Herlevs U9 hold, der var super friske og derfor sprang til HG’s trup så kampen kunne spilles. Det skal også nævnes at Herlevs U13 hold har en dreng som har været ishockeymålmand i 5 år med på prøvetræning, han kom op i hallen for at se kampen, men blev da lige hevet ind som målmand for HG. At der var hele 41 tilskuere, meldte noget om at det var en kamp alle ville se. Og sikke en kamp de fik at se.

Kampen bliver spillet i et hurtigt tempo, med masser af chancer til begge hold, som begge havde super gode målmænd. 1 periode ender 0- 0 med flot offensivt arbejde af alle 3 kæder, især Bertil Møller og Emil Mathiasson kommer frem til store chancer, dog uden gevinst. 2 periode bliver 1-1 med et flot mål af Tobias Nygaard Andersen med assist af Ulrik Jellum. 3 periode starter med et kæmpe pres fra HG, men Marius Hansen som har taget tjansen som målmand pga. sygdom afværger alle forsøg på flotteste vis.

Herlev rider stormen af og ud af ingenting dukker debutanten Luca Amici op og lægger en god aflevering til Nicklas Lønstrup, som med et smukt trækskud sender bolden i netmaskerne til 2-1. Efter denne scoring viser Yafet Paulos, Nicholas Hansen, Christian Sandoval og Teodor Møller hvordan man spiller back ved at lukke helt af for HG. Flot defensivt arbejde drenge. Dette skaber tryghed i hele truppen, og derfor kan Liam Thompson spille Tobias helt fri, og Tobias sætter den flot ind til 3-1. HG får en hurtig reducering til 3-2, men Tobias finder Ulrik inde på midten, som resolut sætter den ind til 4-2. HG lægger et stort pres de næste minutter, og får da også scoret til 4-3 inden Ulrik igen er på pletten. Ulrik går simpelthen hele vejen og smækker den ind til slutresultatet 5-3. Herlev har Marcus, Mikkel og Emil på i sidste skift, som sørger for der er lukket helt af.

Dermed er Herlevs første sejr en realitet i en utrolig flot kamp af drengene, som kom og var klar fra første fløjt. Stor tak til HG Floorball for en god spændende kamp. Rart at se det ikke kun er os der er et nyt hold.

Kampens ANGRY BIRD: Marius Hansen, flot kamp på en uvant plads som målmand

Af: Christian Nyholt