Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Hafnia FC - Herlev FC
Dame Senior - 26. januar 2013 13:30

Resultat
1 - 2  (1 - 2, 0 - 0, 0 - 0)

Kampreferat
VIGTIG SEJR OVER HAFNIA!

Sæsonens sidste kamp mod Hafnia skulle vindes, hvis vi skulle undgå at skulle spille nedrykningskamp. Det var derfor et lykkeligt og lettet Herlev-hold, der efter en alt for spændende kamp, kunne råbe ”hvem var det, der vandt i dag”.

Inden lørdagens var der pointlighed mellem Herlev og Hafnia, men pga en bedre måldifference lå Hafnia en plads over os i den samlede stilling. Sæsonens to tidligere opgør mod Hafnia har da også vidnet om stor jævnbyrdighed mellem de to hold. Med ét nederlag på 2-4 og ét på 1-2, som blev afgjort på straffekonkurrence, var det derfor vores tur til at vinde denne gang.

På trods af afbud fra en del nøglespillere, stiller Herlev med hele 11 markspillere og en målmand, mens Hafnia, til vores held, er lidt afbudsramt. Specielt er vi glade for ikke at se Bettina Gade på målet, som har været vores største forhindring i de foregående kampe.

Dagens taktik lyder på højt pres og en masse skud på mål. Det giver i den grad pote i første periode, hvor Helene Christensen bringer os foran godt halvvejs i perioden. Fem minutter efter udbygger vi føringen , da Helene igen er på pletten og få smækket bolden ind bag Hafnias målmand til 2-0. Desværre får Hafnia reduceret, inden vi går til pause: En pasning fra midten når Michelle Kroman i slottet, som – på trods af en Herlev-forsvarer, der står helt oppe i snotten på hende – får vappet boldet ind i netmaskerne. Men vi er trods alt stadig foran med ét mål og tror på, at denne her kamp er vores.

Starten på anden periode byder på flere fine Herlev-angreb, men efterhånden bliver det mere rodet. Vi kommer i perioder til at spille på Hafnias præmisser, hvilket betyder, at vi løber fribrilsk efter bolden og spiller den ligeså fribilsk videre, når vi får erobret den. Det bliver indianerhockey af første skuffe. Hafnia får opsnappet en masse bolde på midten og så går det stærkt ned mod Herlev-målet. Heldigvis sørger et slidt forsvar og Malin for at Hafnias chancer forbliver chancer. Mod slutningen af perioden formår vi endelig at få lidt mere ro på, og få gang i vores eget spil igen. Men perioden slutter 0-0, og vores føring er stadig alt for snæver.

Tredje periode bliver den længste nogensinde. Det er afgørende for vores skæbne, at sejrer i dag eller ej, og med en så snæver en føring kan det stadig nå at gå galt. Vi har dog igen fået lidt bedre styr på Hafnia, end vi havde i anden periode, men det er stadig ulideligt nervepirrende. Bølgerne går højt på bænken, hver gang Hafnia får sendt en kvalificeret afslutning mod mål, og hver gang vi selv er tæt på en scoring. Og vi er snublende tæt på flere gange. Laura får endda smækket bolden i mål, men ak, dommeren fløjter – korrekt – for hus, og ligeså hurtigt som armene røg op over hovedet ryger de ned igen. Det er næsten ikke til at bære. De sidste tre minutter snegler sig afsted, men vi får lagt godt pres på Hafnia og spiller faktisk de meste af de tre minutter på deres banehalvdel. Da slutfløjtet langt om længe lyder, har vi langt om længe sejren i hus.

I rundkredsen efterfølgende, bliver der råbt godt igennem, men det er også længe siden, at vi sidste har råbt ”hvem var det, der vandt i dag – det var dem, fra Herlev af”. Forhåbentligt kan vi råbe det igen efter næste kamp, som er mod Vallensbæk og spilles lørdag d. 9 februar.

Der blev kæmpet godt på alle pladser, men med to mål kan Helene godt tage det meste af æren for dagens sejr og der var da heller ingen konkurrence til dagens WOM-titel.


Af: Sara Louise Barnholdt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevHelene Christensen2200
HafniaMichelle Kroman1100
HerlevLaura Thomsen1010
HafniaSara Morald Christensen1010

Kampprotokol
111:08Herlev0 - 1Helene Christensen (Laura Thomsen)
114:50Herlev0 - 2Helene Christensen
117:12Hafnia1 - 2Michelle Kroman (Sara Morald Christensen)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
01-04Dame 1 - Hafnia
06-04Vanløse 2 - Herre 2
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3
Denne uges kampe...