Herlev FC - Frederikshavn Bulldogs FC
Dame Senior - 26. marts 2011 13:00

3 - 9  (1 - 1, 1 - 1, 1 - 7)

Bulldogen slap løs til sidst!

Der blev i lørdagens kamp lukket op for en spændende første kvartfinale i damernes slutspil. Det var ellers en skidt weekend for sjællænderne, der alle undtagen Rødovre måtte inkassere et, for jyderne, komfortabelt nederlag. Herlev var præget af lidt skader og sygdom og måtte under kampen rokere lidt rundt i kæderne.

1. periode begynder lidt nervepirrende og Bulldogs stiller ellers an med et skydetelt i Herlevs forsvarszone. Men de (stadig) gule holder godt i forsvaret og flytter sig godt for hinanden, Carina er på plads i målet og hun synes opsat på, at holde sine gamle klubkammerater fra fadet. Men så sker der noget helt berusende… halvvejs i perioden kan Julie Andersen bringe Herlev pigerne foran på et loopskud henover Bulldogs målkeeper, 1-0, og der lyder et brøl af jubel! Bulldogs klør dog på og fortsætter spilstyringen og det ender til sidst med en scoring til periode resultatet, 1-1, men det er sku da meget godt! Glade gule piger!

2. periode Bulldogs fortsætter ufortrødent deres opspil og efter bare 4 min. kan de høste udbyttet af deres tålmodighed med en scoring, 1-2. Kampen præges af Bulldogs spilstyrende opspil og Herlevs defensive forsvar, der af og til fører til opspil eller kontra og gode skud på mål. I slutningen af perioden opstår lidt tumult foran Bulldogs mål, og bolden havner hos Hanna Møller, der kan udligne til periode resultatet, 2-2, det er jo vanvittigt!

3. periode og så sker det, tøjlen til den ellers så godmodige Bulldog den brister. 6 min inde i perioden har Bulldogs avanceret med hele 3 mål (de første 2 efter bare 1 min), men Herlev kæmper videre og de (stadig) gule fastholder et kontraforsøg, der giver Hanna Møller bolden bag mål og en kan se Mette Bidstrup hamre afleveringen ind bag Bulldogs målkeeper, reducering til 3-5, vi er stadig med. Men Herlev pigerne kæmper op ad bakke, efter bare 1 min. avancerer Bulldogs igen og det skal de gøre 3 gange mere førend slutfløjtet lyder til kampens resultat, 3-9.

En kamp hvor Bulldogs havde bolden mest og styrede spillet godt rundt i deres angreb,ja ja. Men også en kamp hvor Herlev stod et rigtig godt forsvar og udnyttede deres chancer rigtig godt. Om det var træthed eller modløshed, der ramte de (stadig) gule i 3. periode skal være usagt. Men en kamp der giver troen på et meget bedre resultat, når Herlev drager til Frederikshavn i næste weekend for, at møde Bulldogen i sit eget hundehus.

WOM: Carina Kaarsberg for absolut godkendt indsats i målet, og ANJA så hoster du lige op med Harry og 2 kæmpe pose slik! Jeg er skuffet igen :)

Af: Hanna Møller