Herlev FC - Benløse FC
Herre U19 - 3. december 2010 18:30

3 - 3  (0 - 2, 1 - 0, 2 - 1)

Optakten til kampen mod ærkerivalerne fra Benløse var ikke de bedste. Herlevs nye målmand David Moseley meldte afbud til kampen dagen før, men dette til trods fik coach Juel fat i unge Mads Maxsø Christensen fra U15. For at det ikke skal være løgn strejkede knægtens fars bil, og Herlev stod reelt uden målmand blot 20 min. først kampstart. Ikke nogen ønskesituation.

Som tilskuer på lægterne sad U19-holdets tidligere nu skadede målmand Mikkel Hansen, og han blev dagens mand i skysovs - da han trods sin skade påtog sig målmandstjansen.

Set i bakspejlet nok ikke det smarteste for unge Mikkels knæ, men verdensklasse i en nødsituation - godt gået knægt.

Inden kampstart var der tvivl om Benløse i det hele taget ville dukke op pga. det kraftige snevejr i københavnsområdet, men sjovt nok havde de ikke fået sne i Benløse, så Benløse-knægtene var klar til kamp.

Coach Juel havde nye U19-træner og Herre 1-spiller Joakim Ottosson med på sidelinjen til at guide Herlevknægtene gennem kampen.

Uheldigvis nettede Benløse allerede efter 6 minutters spil, pga. for langsomt og omstændigt spil af Herlev bag eget mål - og vupti var Benløse foran 1-0. Surt show.

Spillet bølgede frem og tilbage med Benløse som de toneangivende i første periode, og en ny situation hvor Herlev igen ikke var hurtige nok til at få bolden væk udløste strax Benløse-føring til 2-0, resultatet af første periode.

Sædvanen tro lod Herlev sig ikke gå på af at være bagud, og knap midtvejs i 2.periode fik Mikael Juhl så reduceret til 2-1.

Herlev kom lidt mere ind i kampen, og der blev virkelig fightet og spillet kropsnært fra begge sider - en intens og spændende kamp med mange tætte forsøg fra begge sider.

I slutningen af perioden fik Benløse en mand udvist, dog uden at Herlev formåede at udnytte dette.

Herlevs forsvar gjorde alt for at støtte og skærme målmand Mikkel, men dette til trods kom der flere skudforsøg på mål, som Mikkel heldigvis klarede.

Stillingen efter 2.periode var 2-1.

3.periode var dårligt startet før Mikael Mellberg med et herligt langskud udlignede til 2-2, og dermed fik fik bragt orden i regnskabet.

Herefter blev der virkelig lukkket op for gashåndtaget fra begge sider i håbet om at få lavet det afgørende mål, der blev virkelig gået til vaflerne, dog uden at der blev gået over stregen.

Herlev var nu godt inde i kampen, og på Benløse-bænken hørtes mundhuggeri fordi kampen ikke helt gik deres vej.

Igen havde Mikkel et par gode redninger.

Midtvejs måtte Mikael Juhl en tur på bænken - og i de næste 2 minutter var lokummet meget tæt på at brænde - men en vild og voldsom Herlev-indsats holdt Benløses drenge fra fadet. Pu-ha, lidt for spændende.

Efter et kvarters spil gik det så galt, da Benløse scorede til 3-2 - øv, øv.

For at det ikke skal være løgn måtte Micke 2 min på bænken, ikke lige en ønskesituation når man er bagud - med kun 4 minutter tilbage.

Igen blev der fightet som bare pokker af Herlevs drenge, og i undertal fik Marcus Byrgesen scoret og dermed udlignet til 3-3 blot 2 minutter før slutfløjtet.

Kort efter tog Herlev sin timeout for lige at få styr på kampens sidste 2 minutter.

Kampen endte uafgjort 3-3 - vel et retfærdigt resultat.

Ros til de 2 dommere fra FFK: Nikolaj Borg og Jacob Mønster, der havde helt styr på kampen.

Herlev og Benløse er dermed begge ubesejrede i sæsonen - begge klubber med 3 sejre og nu også en uafgjort.

Benløse topper rækken med 10 points, a point med Herlev på 2.-pladsen, og denne stilling vil forblive uændret til starten af det nye år, hvor begge hold igen skal i kamp - endog i samme weekend.

Analyserer man lidt på den aldersmæssige fordelig af spillerne på de 2 hold - så er fordelingen som følger: