Herre U19 - 13. november 2010 14:30

2 - 3  (0 - 1, 2 - 2, 0 - 0)

Lørdagens udebaneopgør mod ærkerivalen Hvidovre blev lige så spændende og sindsoprivende som disse opgør plejer at være.

Dagens kamp gav U19-debut til klubbens nyerhvervelse - svenske Mikael "Micke" Mellberg - en ung mand med talent for floorbal må man sige.

I første periode skulle de 2 hold lige føle hinanden lidt på tænderne - grundet gensidig respekt.

Der var flere gode dataljer, men ingen målgivende.

David havde en flot redning på et giftigt Hvidovre-forsøg.

Det blev Herlev der trak det længste strå, da Christoffer Erichssen scorede til 1-0 - resultatet af første periode.

I starten af 2.periode slog Micke så til og bragte Herlev foran 2-0.

Herlev spillede rigtig godt og der blev fightet som man nu engang skal, når modstanderen er Hvidovre.

David var endnu engang skarp i målet - heldigvis for det.

Som bekendt skal man aldrig give den tidligere Herlevspiller Rasmus Madsen for lang snor - og sker det, så er han meget giftig - og det var der vist nogle Herlevdrenge der havde glemt - og så stod den 2-1.

Minuttet efter fik Hvidovre så en udvisning, og i overtal fik Marcus Byrgesen så øget Herlevs føring til 3-1.

Hvidovre skruede op for gassen for at vende slaget, og Herlevs mål blev sat under beskydning, men heldigvis havde vi jo David.

I slutningen af perioden lykkedes det alligevel Hvidovre at reducere til 3-2 - et mål de ikke skulle have haft, men markeringerne var desværre ikke tætte nok.

I 3.periode bølgede slaget frem og tilbage med gode forsøg i begge ender, dog uden mål.

Midvejs fik Herlev så en mand udvist, men et kanon forsvarsspil holdt Hvidovres skarprettere fra fadet.

Michael Juhl var uheldig at få et skrup på en gammel skade omkring knæet og måtte forlade kamppladsen i resten af kampen.

Herlevs knægte leverede en gedigen og helt klart godkendt indsats - og bragte sig med sejren foreløbigt til top i rækken.

Stor ros til dommerparret Claus Gormsen / Thomas Lehnert for en virkelig helstøbt indsats.

Ros til Hvidovre for altid at kæmpe til sidste sekund, og det er nok værd lige at bemærke at mange af knægtene lige inden U19-kampen rent faktisk lige havde spillet Herre 1-kamp for Hvidovre (en kamp mod Hafnia som Hvidovre overraskende vandt 5-2).

Lørdag skulle U19-rækkens tophold Benløse have spillet mod Copenhagen SFC - men kampen er ikke blevet afviklet fordi CSFC reelt også havde en U17-match - og en stor del af CSFC's spillertrup reelt er U17-spillere.

Dagens U19-kamp mod Hvidovre var så denne måneds U19-kamp.

Nu venter vi så en måned på næste U19-kamp.

Desværre ikke optimalt med een kamp pr. måned - og desværre ikke noget incitament til de mange timers ugentlig træning - for så lidt.