Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Dame Senior - 13. marts 2011 19:45

5 - 3  (0 - 2, 4 - 0, 1 - 1)

Skidt fra start…!

Søndag aften gæstede Hvidovre Attack FC de (stadig) gule Herlev piger, der med 2 sejre over netop Hvidovre, startede op med en god portion selvtillid. Trods acceptabelt spillen rundt kunne Herlev pigerne ikke rigtig komme til målfadet. Hvidovre udnyttede meget kynisk og perioden ender 0-2, æv æv.

Men Herlev mistede ikke modet og var opsatte på, at få udlignet. 2. periode er heller ikke meget mere end 3 min. gammel, da Olsen finder Heidi Wagner foran mål, 1-2, første mål for Heidi i sæsonen i sin 2. kamp i UHL, tillykke og velkommen på tavlen! Reduceringen får for alvor troen tilbage i Herlev spillerne, og Anja Mortensen kan gøre stillingen lige med assist fra Tine Vinther bare 3 min. senere. Ca. 8 min. inde i perioden er der tumult foran Hvidovre målet og bolden triller forbi Hvidovre keeperen og Hvidovre bliver noteret for et selvmål, men det kan diskuteres om Heidi havde sin lille stav på den også… Perioden slutter med en frispilning fra Tine Vinther til Hanna Møller, der kan placere den modsat målkvinden i Hvidovre målet, 4-2 godt kommet tilbage tøser!

I 3. periode falder tempoet lidt igen, men Anja Mortensen kan uassisteret score Herlevs sidste mål. Hvidovre vil også være med og får reduceret til 5-3 og kampens resultat.

Godt spillet tøser og stærkt kommet tilbage, der var overraskende god stemning efter 1. periode, bliv ved med det og tro på jer selv!

Kampens spiller: Anja Mortensen, der med sine 2 mål kan ligge sig som 4’er i statistikken lige i hælene på Sille, stort tillykke!

Af: Hanna Møller