FF København - Herlev FC
Dame Senior - 19. december 2010 14:00

7 - 1  (4 - 0, 1 - 1, 2 - 0)

Nightmare before Christmas!

Intro: Søndag skulle Herlevs piger så i aktion for sidste gang i dette år, og modstanderen skulle endelig være FFK . Begge mandskaber var mødt op i hallen og opvarmningen var godt i gang… men så kom den kedelige besked, at kampen igen måtte aflyses denne gang på grund af vand på banen. Frustration og ærgerlige miner fra begge lejre. Redningen kom i en ledig Annekshal og ca. 22 spillere, trænere, dommere og en håndfuld tilskuere satte kurs imod Herlev, skal vi så spille bold?!

1. periode: Der er gået godt og grundigt julestue i Herlevs forsvar og mens vi fletter julehjerter og sætter nisser op, scorer Fælleskkabet 4 mål! Herlev har selv et par enkelte skudchancer på mål, men de er ikke helt så skarpe, og perioden ender 4-0, ingen kommentarer!

2. periode: Efter en lille tænke pause er det et fokuseret Herlev hold der går på banen, og efter små 6 min. spil kan Tine Vinther bag mål spille Hanna Møller helt fri og endelig en reducering, 4-1! Resten af perioden regner det ned med 2 min. udvisninger, først er det FFK der må afprøve boxspillet. FFK får straffeslag, men fin redning af Carina i målet og Herlev fortsætter i et undertal, der desværre ikke kan dæmme op for FFK’s nr. 11, der scorer til 5-1 og periodens resultat. Herlev får styr på undertalsspillet og det bevises i to omgange efterfølgende, men selv i PowerPlay lykkedes det altså ikke at score i den modsatte ende.

3. periode: De gode takter fra 2. periode skulle fortsættes og optimismen om sejr var stadig, at spore hos Herlev pigerne. Desværre resulterede det ikke i flere mål til de (stadig) gule, selvom chancerne var der! FFk scorer yderligere 2 mål til kampens resultat, 7-1. Ikke så meget mere at sige om det!

En kamp hvor FFK på dagen må siges, at være det bedre hold. Herlev pigerne var ikke klar fra start, men kunne dog udvikle sig fra ikke at have noget videre spil til at få bedre styr på forsvaret og opspillet, men afslutningerne var absolut ikke acceptable. Så måske lidt skudtræning til januar?! En fysisk hård, men fair kamp sætter altså rammen for årets sidste kamp!

WOM: Ann-Dorthe Lisbygd og Hanna Møller, der må deles om Harry – Selvom vi meget hellere ville have delt den store pose slik, der ellers skulle følge med. Hvor F… blev den af! Sliiiik NU! ØV!

Tak til spillere, trænere, dommere, Annekshal (mennesker), sekretariat og tilskuere for at kampen kunne gennemføres, trods resultatet var det dejligt at kunne spille kampen planmæssigt.