Herlev FC - Vanløse FC
Dame Senior - 5. december 2010 10:30

5 - 2  (2 - 1, 2 - 0, 1 - 1)

Vigtig sejr!

Søndag formiddag gæstede Herlev pigerne Vanløse Floorball, og der var lagt op til et spændende returopgør, efter første møde, der trods nederlag, gav Herlev den selvtillid og fight, der efterfølgende har været at spore i de øvrige kampe samt træninger..

1. periode skal være 10 min. gammel før Herlevs Tine Ingvardsen kan bringe hjemmeholdet foran 1-0, på et fint skud sat i øverste hjørne, god start. Vanløse svarer dog hurtigt igen med en udligning bare 2 min. efter, op igen! Det tager Helene Christensen på sig og sætter bolden i nettet efter fin aflevering foran mål fra Tine Vinther, til pause foran 2-1.

2. periode starter som første med gode opspil fra begge hold, og et særdeles godt forsvar fra Herlevs side, der formår at holde Vanløse fra fadet. Men der mangler måske den sidste skarphed fra Herlevs side, da der heller ikke triller bolde ind i det modsatte mål. Der skal gå næsten 17 min. før Herlev får spillet sig helt fri og får tilkendt et straffe foran Vanløses mål. Anja Mortensen eksekverer flot og sikkert til 3-1. så er der sat gang i løjerne. Vanløses nr. 23 slår i sin frustration ud efter vores egen Julie med staven og får tilkendt en 5 min. udvisning, fy! I overtal kan Tine Vinther med oplæg fra Anja Mortensen score til 4-1 i periodens sidste minut.

3. periode og stadig i overtal. Dog udløser det ikke flere mål, men med Vanløse fuldtallige igen kan Hanna Møller assisteret af Tine Vinther gøre det til hele 5-1 bare 5 min. inde i perioden, vauw! Så 8 min. gammel udspiller der sig et fortsat drama i Herlevs hjørne. Julie Andersen får sig en 2+10 min. på kontoen, efter fight med Vanløses nr. 23. der var måske noget riven i håret involveret… Men spædende var det og fortsættelse følger måske i det sidste opgør i januar?! Det luner i hvert fald i bødekassen. Nå tilbage til den egentlige kamp, Vanløse får udlignet i PowerPlayet til 5-2, og med en halv periode igen falder Herlev en smule længere tilbage på banen, og med fortsat flot forsvarsspil holdes Vanløse fra yderligere scoringer.

En kamp der vidner om hvor godt Herlev kan spille, trods afbud og sne! Herlev rykker i den øjebliklige stilling op på en 3. plads. Men for at holde den kræver det en sejr over FFK i årets sidste kamp! Det er derfor vigtigt at der i de næste træninger bliver fokuseret på netop denne kamp!

Kampens spiller: Carina Kaarsberg for eminent målmandspræstation.

Tak til vores fantastiske tilskuere, der havde trodset sneen!

Af: Hanna Møller