FF København - Herlev FC
Dame Senior - 17. marts 2011 18:30

6 - 1  (2 - 0, 0 - 1, 4 - 0)

Så er det slutspil!

FFK vandt igen en komfortabel sejr, da de (stadig) gule gæstede Bellahøj hallen i torsdagens aftenkamp. Herlev stillede til start med 9 markspillere og 2 målmænd mod FFK’s 11 markspillere og 2 målmænd, så begge trupper en smule amputerede…

1. periode starter rigtig godt med gode chancer til begge hold, men der skal gå 18 min. af perioden før FFK kan få den første scoring på et frislag, hvor Herlev pigerne ikke rigtig kommer på plads, og bare 5 sekunder før periodefløjt scorer FFK igen, til periodens resultat 2-0, for Silvan nu gik det ellers lige så godt.

2. periode starter som første dog med en dejlig twist, hvor Anja Mortensen kan spille Hanna Møller, der får god plads til at skyde bolden mod mål, 2-1, vi er stadig med! Resten af perioden forløber nogenlunde smertefrit. Herlev dækker op og FFK presser højt – men det bliver ved det.

3. periode lidt rodet og FFK får hurtigt scoret til 3-1 og Herlev tager sin Time-Out, men lige lidt hjælper det og på godt 3 min. scorer FFK 1, 2, 3 mål på stribe til kampens resultat 6-1, øv vi var ellers så godt med!

En kamp hvor der i kæderne var vendt op og ned på det hele – men trods alt en kamp hvor uoverensstemmelser blev vendt til god fight og rigtig godt humør. Desværre blev et lille black-out i 3. periode igen kynisk udnyttet af Fællesskabet, der inkasserer 2. pladsen i UHL ligaen – Stort tillykke, og held og lykke i det jyske!

WOM: Carina Kaarsberg for eminent mur i målet, og ANJA så hoster du lige op med Harry og en kæmpe pose slik! Jeg er skuffet :)

Af: Hanna Møller