Herlev FC 2 - F.C. Undertakers
Herre Senior - 28. november 2010 14:30

10 - 2  (2 - 0, 5 - 0, 3 - 2)

Til søndagens brag mod Uvelse Undertakers kunne Skruerne præsentere en ny keeper på holdet, ingen ringere end damernes Stine Hansen, som ikke var bange for at træde til, vel vidende at der lå et enormt pres på hendes skuldre for at leve op til den sædvanlige høje Skrue-standard.

Der var en del tilskuere der blev hængende efter Herre 1 kampen for at se Stine debut.

Drengene tog vel imod Stine, og hun levede til fulde op til forventninger.

Tropsfører Juel var pga. sygdom forhindret i spille - vist noget med hold i ryggen pga. snekrads - en meget svær beslutning at tage, fordi han derved ville miste følingen med unge Hedegaard og Terkel i den fortættede kamp om førstepladsen på Topscorer-listen.

Terkel var fyr og flamme, og vidste at han helst skulle ramme en 6-7 pinde - fordi Hedegaard havde været i U13/U15-kamp og scoret 6 pinde.

Terkel lagde ud med 2 min. i boksen efter godt et minuts spil, men kom fint tilbage og nettede
til både 1-0 og 2-0 i første periode som Herlev vandt 2-0.

Terkel lavede hattrick da han i starten af 2.periode øgede til 3-0 - godt på vej.

Tjørnemark måtte en tur i boksen, en sjælden situation for den altid så fair spillende Tjørne.

Herlev sad på spillet, og Tinus Byrgesen øgede føringen til 4-0.

Tjørne lavede en rigtig solo-herretur og nettede til 5-0, meget flot.

I slutningen af 2.periode nettede Michael Thomsen 2 gange og og bragte Herlev foran 7-0.

I starten af 3.periode fik Uvelse en mand udvist, men det til trods var det Uvelses Thomas Petersen der efter en flot solotur gennem Herlevs forsvar kunne passere en chanceløs Stine og reducere til 7-1.

Herlev spillede sædvanen tro regtig stabilt i forsvaret, og oppe foran havde vi mange forsøg meget tæt på, men den sidste skarphed manglede.

Terkel savnede lidt sin ping-pong-kammerat Juel, men øgede alligevel til 8-1 - og var sågar assist da Michael Thomsen nettede for 3 gang i kampen.

Godt midtvejs måtte Terkel endnu engang i strafboxen - og en lidt frisk kommentar til dommerparret gav lidt ekstra tid på bænken - fy.

I undertal lykkedes det Marcus Byrgesen at score efter en flot solotur, nu til stillingen 10-1.

Mens Herlev var i undertal, lykkedes det Uvelse at score endnu et mål, og endnu engang var Stine chanceløs.

Kampen endte med Herlev-sejr 10-2, og Skruerne er altså stadigvæk ubesejrede i denne sæson.

Terkel nåede ikke at score tilstrækkeligt med points til brug for Topscorer-listen, så unge Hedegaard er altså reelt stadigvæk i den "gule" førertrøje når alle kamprapporter for dagen er registreret.