Herre Senior - 31. oktober 2010 11:15

0 - 14  (0 - 3, 0 - 6, 0 - 5)

Herre 2 havde søndag formiddag fornøjelsen af de gæstfrie værter FF København i Bellahøj Hallen.

Skruerne stillede i dag op med følgende hold:

Davis Moseley, Rasmus Ørsted Petersen, Kasper Skov Lund, Mike Gøbel, Daniel Jensen i de bagerste geledder. På centerpladserne huserede Tjørnemark og vores Duracel-kanin Marcus Byrgesen. Angrebet i dag bestod af Terkel, Peter Slagskud, Michael Thomsen og Jan Juel. Et slagkraftigt mandskab med flere unge gutter på holdet.

Flere af Skruerne var ikke helt på dupperne af flere forskellige årsager og første periode bar præg af en noget ukoncentreret indsats. Perioden blev dog vundet komfortabelt 3-0.

Anden periode blev bedre. FF København blev udspillet på kryds og tværs og særligt Tjørnemark drev gæk med modstanderen og løb dem i smadder!
Periodens højdepunkt var da Peter Slagskud som en selvfølge hamrede den lille hvide plastik bold i mål ude fra banden. Perioden vindes hele 6-0 og derved 9-0 før sidste periode.

I pausen mellem anden og trejde periode blev taktikmødet flyttet over til de trofaste Herlev tilhængere der i dag bestod af Duracel forældrene, Rasmus´ far, Thomsens far samt Kim Spendser og Frederik Bloch. Terkel fortalte røverhistorier fra dengang han spillede med klokke i bolden og bind for øjnene. Desværre måtte underholdningen stoppe da tredje periode skulle fløjtes igang. Godt at se Frederik Bloch igen, nu mangler han bare den gule trøje!

Nå, tredje periode formede sig i store træk som anden periode og FFK fik ikke mange ben til jorden. Terkel glimtede med først at hamre et slagskud lige i skulderen på Juel men fik dog rettet bladet og sendte et projektil heeeeelt op i hjørnet. Skulle der være lidt spindelvæv i målhjørnet så er det væk nu!

Kampen slutter 14-0 til Skruerne og det var flere opløftende ting vi kan tage med hjem. David holdt nullet, U19 drengene spillede rigtig godt og fik en kamp i benene og så viste vi at vi kan spille godt baglæns selvom kampen tidligt blev afgjort.

Næste opgave er lørdag 13/11 16.30 i Hvidovre. Det er en helt anden kaliber vi skal op imod, så det er en selvfølge at der skal trænes seriøst hen mod denne opgave.