Herlev FC 2 - CBS Sport
Herre Senior - 10. oktober 2010 17:00

7 - 5  (2 - 4, 4 - 0, 1 - 1)

H2: Kneben sejr over CBS!

Herre 2, aka Skruerne, kom på en temmelig hård opgave i dagens kamp mod CBS Sport der stillede med tre kæder imod Herlevs syv markspillere. En meget tynd trup kom virkelig på arbejde og kun fornuftigt spil i de to sidste perioder sikrede os sejren på 7-5.

Truppen bestod i dag af David Moseley på mål, Daniel, Joachim Møller og Rasmus Ørsted Petersen som backer og Kasper Skov Lund, Tjørnemark, Terkel og Jan Juel som angribere.

Kampen startede ellers godt for Skruerne. Jan Juel bringer holdet foran efter en af mange assister fra Terkel men kort efter udligner CBS. Vi var slet ikke klar til at arbejde hårdt nok i defensiven og det betød sløsede markeringer og alt for lette afslutninger for CBS. Det blev da også fuldt fortjent CBS der bragte sig foran 2-1 kort inde i kampen men Jan Juel var kort efter igen på pletten og udlignede ad køkkenvejen. CBS kan dog score endnu to gange i første periode og går til pausen med en 4-2 føring.

I pausen aftalte vi at holde på bolden og spare på kræfterne og sørge for at afslutte hver gang vi var i angreb. Efter fire minutter scorer Jan Juel sit tredje mål, igen efter assist fra Terkel og i et efterfølgende PP scorer Kasper Skov Lund – Terkel assisterede igen! Skruerne kommer også på 5-4 i PP og det tager kun Daniel seks sekunder at bringe os foran 5-4 efter oplæg af Kasper Skov Lund. Kort efter ryger Joachim en tur i boxen men i boxplay får Jan Juel opsnappet bolden og har frit løb mod mål men bliver nedlagt. Straffe til Herlev og nye dansetrin fra Terkel. Denne gang bliver der dog ikke gevinst af den store chance. Et par minutter efter bliver det 6-4 i PP hvor Terkel endnu en gang lækker en sukkerpasning ind til Joachim i slottet som flot lægger bolden under målmanden. Denne stilling holder til pausen.

Vi fortsætter med samme taktik i tredje periode men selvom der var gigantiske chancer fik vi ikke rigtigt lagt afstand til CBS. Jan Juel må have mareridt efter dagens kamp hvor det med lidt større koldblodighed sagtens kunne være blevet til 8-10 mål. Efter syv minutter reducerer CBS til 6-5 og kampen er ganske tæt. Vi holder dog CBS fra de store chancer og det der kommer, snupper David. Da der resterer 1 ½ minut har Skruerne frislag i CBS´s zone og Jan Juel placerer sig igen bag målet. Der bliver lige lavet det hemmelige tegn til Terkel og en super pasning smides ind foran mål hvor Juel dukker op og slår bolden i kassen. Så var kampen afgjort og CBS havde ikke mere at komme med.

Stor ros til den smalle trup for en god indsats i de to sidste perioder hvor vi spillede kalkuleret floorball med lav risiko og det var nok til at vinde over CBS. Hvis der skal fremhæves nogle spillere må det være Rasmus og Joachim som spillede stort set fejlfrit. Dejligt at se de unge gutter spille med stor selvtillid! Terkels seks assister skal også nævnes!

Næste kamp er først 31/10 så der skal arbejdes lidt på at gøre truppen lidt bredere til næste opgave.

Af: Jan Juel Michelsen