Copenhagen SFC 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 3. oktober 2010 15:15

4 - 14  (2 - 4, 0 - 2, 2 - 8)

Skruerne (H2) startede som rustne søm!

Der var lagt op til topkamp (eller noget) for Herre 2 i dagens udebanekamp i Valby. En mindre udskiftning i truppen gjorde at vi stillede med nogle nye spillere. Som bekendt har Frederik Bloch skiftet Skruerne ud med ligabold i Vanløse men det er indtil videre med begrænset succes så ham ser vi forhåbentlig snart i Herlev igen :-). Dennis ”Hill” Hansen spiller nu 1. division for Valby og dagens kamp mod Lyngby blev krydret med et 1-2 nederlag og nul point på kontoen. Hill kommer nok også hjem igen! Derudover manglede Tejs Knudsen som nu rykker ud for FF København og Peter Slagskud som graver kartofler op på Samsø, men han er forhåbentlig snart tilbage i startformationen.

Det betød, at Skruerne i dag stillede op med følgende hold:

Johan Hällström på mål, Mike, Daniel og Rasmus (U19) som backer. Tjørnemark og Joachim (U19) som centere og Anders Olsen (H1), Kasper Skov Lund, Anders Terkelsen og Jan Juel som winger.

Dagens meget omfattende taktikmøde gik ud på at holde på bolden og score nogle flotte mål. Johan nævnte også lige at der ville komme nogle ”sukker-udkast” op i banen! At vi ville vinde var slet ikke et emne for holdet har ikke tabt i to sæsoner!

Det startede bare ikke så godt for Skruerne selvom der var god opbakning på lægterne. Johan havde fået følge af de nye svenskere Joakim og Robin og Kim Spendser dukkede også op. Derudover var den gode Hr. Bloch også at finde i hallen.

Efter 12.10 kommer Valby drengene foran og øger til 2-0 efter 13.22. Det skal man passe på med overfor Skruerne for så bliver vi umedgørlige. 3 minutter og 53 sekunder efter Valbys 2-0 mål står det 4-2 til Skruerne og det var lyserød kæde med Tjørnemark, Terkel og Juel der satte gang i løjerne. Der scores ikke yderligere i første periode.

Anden periode blev præget af en del udvisninger og to mål til Skruerne. Det kunne være blevet til en del flere på alle de friløbere Johan serverede for os, men det første mål kom på straffeslag da Juel blev bremset i fri position. Da Rasmus ikke havde lyst til at komme på måltavlen på det tidspunkt, og Johan ikke måtte eksekvere for dommerne, så tog Terkel ansvar og lavede et flot mål hvor der fra midterlinien og mod mål blev vist flere gode dansetrin. Terkel er en oplagt kandidat til næste sæsons Vild med dans. Periodens sidste mål blev scoret af Juel der endelig fik gevinst på en af utallige friløbere serveret lige i skeen af Johan.

6-2 efter anden periode.

I tredje periode blev den fysiske forskel udstillet. Skruerne har jo ikke spillet siden en gang i marts og havde derfor masser af kræfter til at køre Valby midt over – og det gjorde vi så. Rasmus starter med at trække bolden op i nettaget efter et frislag foran mål og så væltede målene ind hos Valbys keeper i en lind strøm. Lilla kæde med Anders Olsen, Joachim og Kasper ville også lege med og lavede nogle flotte mål. Nu havde de ligesom også brugt to perioder på at se hvordan floorball skal spilles!

Kampen sluttede 14-4 til Skruerne og det var ikke et mål for meget. Vi holdt lidt igen da vi også har kamp i den kommende weekend! Efter kampen blev der serveret kolde øl og Terkel lavede sin sædvanlige stand-up parodi – denne gang på Anders Mathesen. Det er sjovt at spille på Skruerne, men mindt ligeså sjovt efter kampene. Er der nogle der vil opleve dette, så kan man deltage i ”after-party” for en rund tyver efter næste kamp.

Vi glæder os til næste opgave der spilles på søndag 17:00 i Annekshallen hvor de studerende fra CBS Sport kommer på besøg.

Af: Jan Juel Michelsen