Herre Senior - 17. oktober 2010 16:00

6 - 3  (1 - 0, 2 - 2, 3 - 1)

Søndag eftermiddag tog Herlev til Amager for at møde Hafnia, et af de hold som på forhånd var tippet til at være med i topstriden i årets række.

Hafnia havde 2 sejre i 2 kampe i bagagen.

Optakten til kampen var ikke helt kanon, for desværre virkede resultattavlen ikke, kun den i sekretariatet, så det var om at sjusse sig frem til tiderne ind imellem. Ikke optimalt, selvom sekretariatet gjorde deres for at orientere holdene og publikum.

Herlev kom egentlig meget godt fra start, med genopstandne DB på holdet, og spillede faktisk ganske udmærket.

Det var dog Hafnia der kom foran midt i første periode, og de vandt dermed første periode 1-0.

Efter 3 minutters spil i 2.periode lykkedes det Kim Spendser at udligne til 1-1, og dermed igen at bringe balance i tingene.

Hafnia fungerede som et meget rutineret hold - der lynhurtigt spillede sig til store chancer på forholdsvis få pasninger, og Herlev havde da i perioder også deres hyr Amarkanerne - der endnu engang bragte sig foran.

Herlev havde desværre ikke Hafnias hurtige fremspil, men fik i perioder alligevel spillet sig til gode chancer, een af disse blev en udligning ved Peter Meinche - så var vi lige igen.

I Herlev ende havde målmand Johan Hällström flere gode redninger.

Desværre trak Hafnia fra endnu engang ved at score til 3-2, resultatet efter 2.periode.

Som udgangspunkt gik det jo udmærket, og Herlev pressede i starten af sidste periode på for at få udlignet, men desværre var det Hafnia der trak det længste strå og fik bragt sig foran 4-2.

Efter 7 minutters spil fik Kim Spendser med sit andet mål reduceret til 4-3.

Desværre holdt det ikke længe for da Herlevs drenge ikke var klar i en frislagssituation slog Hafnia lynhurtigt til og øgede til 5-3.

Herlev løb ind i nogle udvisninger og det kostede så endnu et mål, nu til 6-3.

Herlev spillede herefter lidt mere offensivt, men desværre uden at det gav pote.

I slutningen af kampen fik Hafnia så en mand udvist og Herlev satsede butikken ved at tage målmanden ud og spille med 6 markspillere. Dette til trods fik vi ikke udlignet, og kampen endte med sejr til hjemmeholdet 6-3.

Set fra sidelinjen manglede Herlev lidt hurtigere spil, og en del flere afslutninger, og så en anelse mere vilje til at vinde.

Herlev ligger efter weekendens kampe uændret på 5.-pladsen i gruppen.