Benløse FC - Herlev FC
Herre Senior - 6. oktober 2010 20:00

3 - 4  (1 - 1, 0 - 0, 2 - 2, 0 - 1)

Aftenens kamp mod Benløse gav Herre 1-debut til målmand Johan Hällström, der kom på lidt af en opgave da Benløses knægte som forventet kom bragende lige fra start, og skudene haglede mod Herlevs mål. Johan stod en kanon kamp.

Herlev kom langsomt ind i kampen, og det var da også Herlev der fik det første mål, en flot detalje med Meincke som målscorer.

Desværre gik der kun 3 minutter før Benløse fik udlignet til 1-1, resultatet af første periode.

2.periode var mest kendetegnet ved mange udvisninger, i en kamp med stor intensitet og nerve. Der blev gået til vaflerne.

Inden start havde træner Tony bedt om engagement og vilje til sejr hos Herlevdrengene, og gutterne levede helt op til dette, for der blev virkelig fightet.

Mange gode hurtige gennembrug og skudforsøg mod Benløses mål.

Omvendt var der gang i Benløses kanoner når vi var i undertal, den ene gang blev der eksekveret 5 skudforsøg mod Herlevs mål og den anden gang 4 - simple og hurtige kombinationer, som heldigvis ikke gav mål.

Det er svært at fremhæve nogen i Herlevlejren - som alle ydede en imponerende indsats, der blev kæmpet som et hold.

Herlev startede 3.periode i undertal, men heller ikke denne gang fik Benløse udnyttet dette.

Efter 4. minutters spil fik Benløse så en udvisning, og det forstod Herlev af udnytte, da Joakim Ottosson (med sit første mål for Herlev) bragte Herlev foran 1-2.

Kort efter var der bud efter Johan i Herlevs mål - først fik han en stav i hovedet (vistnok en Herlev-een), og kort efter et voldsomt slag over fingrene, men fik heldigvis sundet sig.

Spillet bølgede frem og tilbage og kampen var sindsygt spændende, ikke mindst fordi Benløses tilhængere støttede godt op om deres knægte.

Benløse tog deres timeout efter 14 minutters spil, men det var Herlev der endnu engang bragte sig foran, da Fredrik Lingvall nettede til 1-3 (med sit første mål for Herlev).

Vild jubel i Herlev-lejren - foran med 2 mål og knap 4 minutter tilbage af kampen.

Nu gik jagten for alvor ind og Benløse satte Herlev under stort pres.

Herlev trak sig nok for meget tilbage, og Benløse fik reduceret til 2-3 og vejrede nu mulighed for udligning, og den fik de desværre, da et skud blev rettet af og dømt som selvmål - øv. Her manglede desværre en tæt markering.

Herlev tog sin timeout.

Herlevs Trostmann havde et skud på overliggeren sekundet inden slutfløjtet.

Den ordinære kamp sluttede dermed 3-3 - ærgerligt for Herlev burde have hevet sejren i land.

I den forlængede spilletid var det så Herlev der trak det længste strå, da Herlev brød et Benløseangreb og Robin og Joakim udspillede Benløses målmand, med Joakim som forløsende målscorer - og Herlevsejr 3-4.

Den første sejr til Tony og herrerne i den nye sæson, og stor jubel i Herlevlejren.