Benløse FC - Herlev FC
Herre U17 - 17. april 2010 13:30

1 - 2  (0 - 0, 0 - 1, 1 - 1)

Kravet til Herlev før dagens kamp var at vinde med mindst 2 overskydende mål for at fremtvinge sudden victory eller helst 3 overskydende mål, hvilket ville bringe Herlev direkte til DM-finalen.

Herlev havde styr på Benløse, men formåede desværre ikke at udnytte de 2 perioder de var i overtal i første periode pga. af udvisninger til Benløse. Ærgerligt.

Benløse var tæt på med et skud på målrammen, men første periode endte uden scoringer, da målmand Mikkel Hansen var en god sidste skanse.

2.periode var dårligt startet før Lasse Clausen efter flot samspil med Mikael Juhl fik bragt Herlev foran 0-1.

Herlev satte nu tempoet op og fulgte Benløses spillere tæt - så de ikke kom til de store skudchancer.

Marcus Byrgesen måtte en tur i boxen, men Herlev red heldigvis stormen af.

Benløse Mathias de Fries måtte endnu engang i boxen for hårdt spil (fy) - men heller ikke denne gang lykkedes det at udnytte overtallet. Der blev ikke løsnet et eneste Herlevskud på mål, og egentlig virkede det mest som om det var Herlev der var i undertal.

Herlevs Alexander Vener måtte desværre en tur i boxen for en fortjent tak for sidst tackling til de Fries. Det var den eneste unødvendige udvisning til Herlev i kampen - flot drenge.

I starten af 3.periode var det ved at går galt ved flere kaosudskiftninger i Herlev-lejren mens Benløse var i angreb. Ikke godt - men heldigvis klarede vi frisag.

Træner Bloch valgte at tage sin timeout efter 7 minutter for at få aftalt spillekonceptet i resten af kampen.

Herlev havde flere chancer der var tæt på mål, men desværre nej.

Først midtvejs i perioden kom så der forløsende andet mål da Lasse slog til endnu engang. Vild jubel blandt spillere og i fanklubben på lægterne.

Benløse tog deres timeout i slutningen af perioden.

Herlev pressede på for at få det afgørende 3.mål som ville give adgang til DM-finalen, men Benløse holdt stand.

Alt tydede på at vi skulle ud i sudden victory, men da der var blot 30 sekunder tilbage af kampen, kiksede en centring frem ad banen bagved Herlevs mål, og den chance udnyttede Benløse desværre til reducering 1-2 - kampens resultat.

Vi havde desværre ikke is nok i maven til bare at holde på bolden, og det blev vi desværre straffet for.

Herlev vandt altså kampen 1-2, og tilføjede Benløse sæsonens første nederlag, men på trods af dette er det nu Benløse der skal spille DM-finale i Frederikshavn d.1.maj.

Herlev havde flere chancer som desværre ikke blev udnyttet, men sådan er jo det.

Stor ros til Herlev for en god kamp - ærgerligt at det så ikke blev til en DM-finale.

Om vi havde vundet en sudden victory-periode er ikke til at sige, men en sådan blev blev det desværre ikke til.

Sæsonen er nu slut for U17-holdet, der ikke tager til Landsmesterskabet i Frederikshavn i Store Bededagsferien.

Der var præmier til den bedste mand på hvert hold, og det blev Herlevs Christoffer Erichssen og Benløses målscorer Patrick MacCabe.

Det blev altså til DM-broncemedaljer til Herlevs drenge som blev overrakt umiddelbart efter kampen - tillykke.

Af: Johnny Byrgesen