Herlev FC - Benløse FC
Herre U17 - 12. april 2010 19:30

2 - 4  (0 - 1, 1 - 1, 1 - 2)

Træner Bloch havde til dagens semifinale mod Benløse allieret sig med Jan Juel på sidelinjen - og taktikken var i første omgang at spille lidt defensivt, og så lave om på taktikken undervejs.

De 2 hold skulle føle hinanden på tænderne i en stor del af første periode, og midtvejs fik Benløse en mand i boxen desværre uden at vi fik udnyttet dette overtal.

Strafperioden var lige nøjagtigt udløbet, da Alexander Vener fik 2 minutter og minuttet efter måtte også Marcus Byrgesen ud på bænken.

Herlevs drenge med Tinus Byrgesen som utrættelig dynamo kunne desværre ikke matche Benløse i denne undertalssituation, og Benløse bragte sig derfor foran 0-1, resultatet af 1.periode.

Benløse kom med mange lange bolde ned ad banen, i starten af 2.periode, og målmand Mikkel Hansen havde adskillige gode redninger, som holdt Herlev inde i kampen.

Der var virkelig gang i den, Herlev spillede nu mere offensivt, og tilskuerne på sidelinjen fulgte livligt med i kampen.

Benløse fik igen en mand i boxen, og denne gang udnyttede Herlev overtallet, da Mikael Juhl-Hansen fik udlignet til 1-1. Rigtig rart at se ham tilbage i rollen som målscorer.

Efter 13 minutters spil havde Christoffer Erichssen et skud på målrammen, men ind ville bolden desværre ikke.

Minuttet efter netter Benløse igen, og bringer sig foran 1-2, resultatet af 2.periode.

I starten af 3.periode får Niklas Mortensen udlignet til 2-2, og Herlev er inde i kampen igen.

Niklas må kort efter en tur på bænken, dog uden at Benløse får udnyttet dette.

Ingen af holdene formår rigtigt at skabe det afgørende hul, selvom slaget bølger frem og tilbage.

Herlev spiller desværre ikke op til niveauet i Hvidovrekampen, og i stedet for at kombinere sig igennem, bliver der tit tale om solopræstationer som ender i en blindgyde.

Afgørelsen falder da Herlev endnu engang er i undertal med Christoffer i strafboxen, hvor Benløse med blot 4 minutter tilbage af kampen bringer sig foran 2-3 - øv.

2 minutter senere lukker Benløse kampen ved at score til slutresultatet 2-4.

Resultatet kan man ikke sætte en finger på.

Flere af Benløsemålene var en konsekvens af Herlevkiks, hvor de simpelthen er ubarmhjertige.

Lørdag er der så returkamp i Benløse, og det er jo en helt ny kamp hvor Herlev egentlig ikke har noget at tabe i mine øjne, og derfor bør gå til vaflerne og spille en rigtig god gang floorbal og så se om selerne kan holde.

Det bliver svært, men intet er som bekendt umuligt.

Brønshøj Sport havde sponsoreret en præmie til den bedste mand på hvert hold, og det blev Herlevs målmand Mikkel Hansen og Benløses Mathias de Fries.

Af: Johnny Byrgesen