Herlev FC - FF København
Dame Senior - 6. marts 2010 10:00

2 - 5  (0 - 3, 1 - 0, 1 - 2)

Herlevs damer skulle lørdag forsøge at skabe et godt udgangspunkt for det kommende slutspil da FFK kom på besøg. Stillingen mellem Herlev, FFK og Hvidovre var mere end tæt og derfor skulle der helst point på kontoen.

FFK kom først på tavlen, da de forholdsvis enkelt kunne sætte kampens først skud i mål i powerplay. Bedre blev det ikke da de på deres andet forsøg kunne gøre det til 0-2, og da de kort før periode pause kunne gøre det til 0-3 i undertal, så det ikke for godt ud.

Herlev havde egentlig godt styr på spillet, men hvor man dog savnede nogle afslutninger. Ofte tog man en ekstra dribling, eller valgte pasningen, og så løb det ud i ingenting.

Trine Jakobsen viste i starten af 2. periode hvordan opskriften skulle være. Hun modtog bolden skævt fra mål, vendte rundt og satte et trækskud ind på kassen, og så var der reduceret. Desværre var der ikke nok af de afslutninger, og der skete reelt ikke mere i perioden.

FFK kunne score 2 gange i 3. periode, mens Herlev reducerede med 5 minutter igen. Og dermed kunne FFK tage sejren. Det var en kamp der var fattig på afslutninger fra begge lejre.

Godt nok manglede Herlev nogle stamspillere til kampen, men man kunne godt have forventet lidt mere så tæt på slutspil. Herlev havde mange muligheder omkring frislag, men det var ikke mange af dem der kom igennem muren, eller ramte målet. 3 gange måtte man se et indslag blive vendt fordi man tog det forkert, og det siger måske også noget om kampens forløb.

Nu vandt Hvidovre over OG København. Det betyder at Hvidovre i den samlede stilling er 3 point foran FFK og Herlev. Hvis Herlev vinder over Hvidovre, samtidig med FFK vinder over OG i sidste spillerunde, slutter alle hold á point. Herlev slutter så nummer 4, fordi man indbyrdes har dårligere regnskab mellem de 3 klubber. Eneste håb for ikke at slutte nummer 4 og skulle møde Bulldogs, er at Herlev kan vinde i Hvidovre og samtidig skal FFK sætter point til mod OG. Svære odds.