Herre U17 - 6. marts 2010 15:30

0 - 5  (0 - 1, 0 - 3, 0 - 1)

Træner Bloch har haft sit hyr med at få lømlerne på U17-holdet til at droppe den indbyrdes kritik af hinanden i krisesituationer, og prøve at være posetive.

Bloch er blevet bakket op af U17-holdets fanklub, Jan Juel m.fl., og noget tyder på at knægtene havde taget dette til efterretning (selvom det er svært) i dagens udekamp mod ærkerivalen Hvidovre.

Dagens udekamp ville ikke ændre det fakta, at Herlev og Hvidovre skal møde hinanden i de kommende kval.-kampe i DM-slutspillet, men Herlev havde brug for at tage revanche for hjemmebanenederlaget til Hvidovre i december, ligesom en sejr ville give hjemmebanefordel i det sidste af de kommende 2 kval-kampe.

Herlev var denne gang klar fra start, og blev ikke løbet over ende af Hvidovre, selvom det ofte var meget tæt på at Hvidovre var kommer foran, men heldet var ikke med Hvidovre i dag.

Spillet bølgede frem og tilbage uden nogen af holdene fik det forløsende første mål.

Christoffer Erichssen måtte 2 minutter i strafboxen lidt over midtvejs i første periode, og trods et heftigt bombardement holdt vi stand.

Vi skulle helt hen til periodens sidste minut før Duracell-brødrene slog til, scoring at Marcus Byrgesen - assist Tinus.

Befriende lettelse i fanklubben på lægterne.

Herlev vandt altså 1.periode 0-1, og for træner Bloch var det en befrielse at holdet for en gang skyld ikke var bagud efter 1.periode.

Tinus Byrgesen har åbenbart fået troen på at han godt kan finde vej til netmaskerne, og for 3 kamp i træk fik han nettet - efter 7 minutters spil i 2.periode.

Ganske kort efter fik Christoffer Erichssen bragt Herlev foran 3-0 efter et sologennembrud med en fandenivoldsk vilje til at ville score - flot.

Hvidovre fik en mand i strafboxen - og det udnyttede Herlevs Lasse Clausen til at bringe Herlev yderligere foran - nu 0-4. Fedt at Lasse igen har fået troen på sig selv som målscorer tilbage.

Hvidovre havde nu mistet troen og selvtilliden, og det forståeliget nok - men stor til Herlev, som nu sad på størstedelen af spillet, og gang på gang fik stoppet Hvidovre når de blæste til angreb.

Herlevs knægte spillede med overblik og overskud, og alle mand kæmpede virkelig for at vinde matchen - stor ros til alle for denne attitude.

Målmand Mikkel Hansen havde nogle gode redninger
i starten af 3.periode, og overskuddet hos knægtene gjorde, at de hurtigt spillede sig ud af problemerne.

Midtvejs måtte Lasse 2 min. i boxen, men igen spillede Herlev sig igennem undertalssituationen.

I slutningen af perioden fik Hvidovre en mand i boxen, og Chris ydnyttede dette med sit andet mål i kampen - til kampens slutresultat 0-5.

Sejren blev grundlagt efter en god holdpræstation, hvor alle på holdet ydede en kanon præstation, og træner Bloch var godt tilfreds med indsatsen.

Med sejren bibeholdt Herlev 2.-pladsen i gruppen.

Næste og næstsidste kamp i grundspillet er allerede mandag på hjemmebane i Herlev mod CSFC (Valby) som er ude i en vigtig intern kamp mod Rødovre om 4.-pladsen i puljen som giver adgang til en plads i slutspillet, den plads som Helsingør netop har mistet ved at droppe en kamp.

Af: Johnny Byrgesen