Herlev FC - Rødovre FC
Herre U17 - 27. februar 2010 15:00

7 - 5  (3 - 3, 1 - 0, 3 - 2)

Inden lørdagens kamp mod Rødovre bad træner Bloch knægtene om at droppe den indbyrdes kritik af hinanden i krisesituationer, og prøve at være posetive.

Da Hvidovre havde vundet formiddagens opgør mod CSFC (Valby) skulle kampen mod Rødovre altså gerne give 3 points på kontoen for at holde trit med Hvidovre.

Herlev kom bedst fra start, da Lasse Clausen scorede efter blot et par minutters spil.

Rart igen at se Lasse i målscorerrollen efter en længere periode uden mål eller sågar forsøg på skud på mål.

Sædvanen tro blev der taget alt alt for let på markeringerne i Herlevs forsvar, og pludselig var Rødovre foran 1-2.

Tinus Byrgesen der åbenbart har fundet melodien, fik udlignet, men igen var en manglende markering årsag til at Rødovre bragte sig foran 2-3, skidt, skidt.

I slutningen af perioden fik Marcus Byrgesen udlignet til 3-3 - resultatet af 1.periode, hvor Rødovre havde et skud på målrammen i periodens sidste sekunder.

Vores målmand Mikkel Hansen havde flere gode redninger.

I 2.periode fik Herlev lidt mere styr på spillet, men vi skulle mere end midtvejs i perioden, før Mikael Juhl Hansen fik bragt Herlev foran efter et frislag tæt på mål.

Niklas Mortensen måtte 2 minutter i boxen sidst i perioden - som sluttede uden yderligere mål.

Efter blot et par minutters spil i 3.periode lavede Alexander Vener et flot sololøb op ad banen og sluttede af med at kanonere bolden op i nettaget til Herlevføring 5-3. Flot - og lad os gerne se mere af denne slags fra hr. Vener fremover.

Christoffer Erichssen kom i karambolage med en Rødovrespiller, og yderligere en Rødovrespiller følte for at byde op til dans.

Sidstnævnte skulle have haft det røde kort, men det skete desværre ikke.

Christoffer og en helt tredje Rødovrespiller fik hver et par minutter i boxen, og i strafperioden slog Rødovre desværre til og reducerede til 5-4.

Herlev var nu klart spilstyrende, og Marcus scorede sit andet mål i kampen, og minuttet senere fulgte Mikael trop, hvorefter Rødovre tog deres timeout.

Rødovre fik en mand i boxen, og i undertal fik Rødovre desværre reduceret til 7-5, da Herlev såwsede i fremspillet, hvilket strax blev straffet.

I kampens sidste par minutter havde først Tinus og efterfølgende Lasse skud på målrammen.

Der blev ikke scoret yderligere, og kampen sluttede med at Chris endnu engang måtte til afkøling i strafboxen.

Herlev vandt fortjent kampen, og er atter på 2.-pladsen i puljen a point med Hvidovre.

Set fra sidelinjen spillede specielt Lasse en flot kamp, og Vener viste at han ikke kun kan spille bedstefarfloorball.

Fra spillerside lød der rosende toner til Rasmus Ørsted, en ung U15-mand der er vokset med opgaven.

Næste kamp er næste lørdag på udebane mod arvefjenden Hvidovre - sandsynligheden for et brag af en kamp er tilstede.

Af: Johnny Byrgesen