Benløse FC - Herlev FC
Herre U17 - 22. februar 2010 19:00

6 - 5  (3 - 0, 1 - 2, 2 - 3)

Mandag aften var der U17-topopgør i Ringsted mellem det ubesejrede tophold Benløse og Herlev.

Herlev gik selvfølgelig efter at tilføje Benløse sæsonens første nederlag, men selvom Herlev egentlig startede OK, lod de Benløse komme for let til nogle chancer de ikke burde have haft, og pludselig var vi bagud 2-0 midtvejs i første periode.

Et Benløse frislag blev uheldigvis til et Herlev-selvmål, fordi bolden ramte en Herlevsspiller hvorved bolden blev rettet af og gik direkte i mål, øv.

Benløse vandt 1.periode 3-0.

For at det ikke skal være løgn, bragte Benløse sig yderligere foran 4-0 i starten af 2.periode, og umiddelbart virkede det som om chancen for Herlevsejr var forpasset.

Efter 4 minutter fik Tinus Byrgesen så endelig scoret det første mål for Herlev - og herefter fik Herlev så endelig gang i maskinen.

Herlev fik tilkendt et straffeslag, som Christoffer Erichssen skulle eksekvere, og umiddelbart var det en nitte, da Benløses målmand fik pareret skuddet, men mens målmanden og hele Benløseholdet jublede, løb bolden langsomt over målstregen, og Herlev havde reduceret til 4-2.

I slutningen af 2.periode havde Herlev først Marcus Byrgesen og herefter Alexander Vener i strafboxen, men i begge undertalssituationer klarede Herlev frisag - og Herlev vandt perioden 1-2.

3.periode var dårligt startet før Benløse igen fik scoret og bragt sig foran 5-2, men heldigvis fik Niklas Mortensen scoret og reduceret til 5-3.

Nogle minutter efter var Alexander Vener hurtig på aftrækkeren i en frislagssituation, og scorede direkte - et flot mål. Nu til 5-4.

Lasse Clausen måtte 2 min. på bænken, men der blev kæmpet indædt for at holde Benløse fra fadet, og det lykkedes.

Herlevs drenge havde nu lugtet blod og Mikael Juel scorede så det udlignende mål til 5-5.

Benløse valgte at bruge deres timeout, og måske var det det der gjorde, at de kort efter fik scoret målet til slutresultatet 6-5.

Herlev tog deres timeout, men desværre uden succes.

Det lykkedes altså ikke Herlev at slå Benløse, og realistisk peger alt nu på at vi skal møde Hvidovre i slutspillet.

Træner Bloch var selvfølgelig ikke helt tilfreds med kampen - og var specielt ked at Herlevdrengenes indbyrdes kritik af hinanden i 1.periode da det gik dårligt. Dette må høre op - fordi man jo netop i krisesituationer skal støtte hinanden.

Nederlaget skal glemmes hurtigt muligt, og fokus skal være på næste kamp på lørdag hjemme mod Rødovre.

Af: Johnny Byrgesen