Herre U17 - 16. januar 2010 15:30

11 - 4  (4 - 2, 5 - 0, 2 - 2)

U17-knægtene skulle lørdag spille deres andet opgør mod Copenhagen SFC - det tidligere Valby (som nu med indgåelsen af en tre-årig sponsoraftale med indkøbscentret Spinderiet i Valby har skiftet skiftet navn til Copenhagen Spinderiet FloorballClub).

Det første opgør - også i Herlev vandt vi 8-2.

Træner Bloch havde inden kampen haft en alvorlig snak med vores drenge om knægtenes totale fravær i første periode i de sidste mange kampe, og dette havde åbenbart hjulpet for attituden var helt klart en anden.

Alligevel kom CSFC foran efter blot 24 sekunder.

Vi fik dog udlignet ved Christoffer Erichsen, da Marcus Byrgesen lavede et lynhurtig fremspil, da CSFC blottede sig ifbm. en udskiftning - lige guf for Chris.

CSFC kom igen foran, men Mikael Juhl nettede efter et flot solospil bagom målet.

Herlev markerede tæt og på hele banen og Marcus Byrgesen bragte os først foran 3-2 og kort efter igen til 4-2, det sidste mål efter samme koncept som Mikaels.

Desværre for CSFC blev deres målmand skadet, og kampen måtte stoppes et stykke tid for at hjælpe den stakkels knægt med at stoppe blødningen.

1.periode sluttede 4-2.

2.periode var dårligt startet før Tinus Byrgesen nettede, og et par minutter senere øgede Chris så til 6-2.

Herlev var godt kørende, og kort efter nettede Marcus igen, og Alexander Vener fulgte trop.

Minuttet efter lavede Mikael en perle af et mål - og så var stillingen 9-2.

Sidste del af perioden var træner Bloch ikke helt tilfreds med, selvom Herlev vandt perioden 5-0.

I slutningen af perioden fik CSFC en mand 5 min. i boxen for slag i hovedet - det gik ud over Mikael - som dog kom på benene igen.

Der blev spillet lidt afslappet og først 4 minutter inde i 3 periode udnyttede Marcus så overtallet og øgede til 10-2.

5elvsamme Marcus var rigtigt i hopla, og scorede minuttet efter sit femte mål, nu til stillingen 11-2.

Midtvejs i perioden fik CSFC så endelig reduceret til 11-3.

Herefter fik først Tinus 2 minutter og herefter Chris 5 minutter i strafboxen, og så var vi i mindretal i resten af kampen, og her lykkedes det så CSFC at score endnu engang til slutresultatet 11-4.

Målmand Mikkel Hansen havde en rigtig god dag i buret, og fra sidelinjen er der generelt stor ros til alle på holdet over en bred kam.

Der blev spillet noget af det bedste vi har set længe, og noget af det spil der skal til hvis vi skal slå Hvidovre og Benløse, og det sigter vi jo efter.

Med sejren bibeholdt U17-holdet deres 2.-plads i puljen, og følingen med toppen (efter 9 af de ialt 15 kampe i grundspillet).

Der er selvfølgelig stadigvæk ting at gøre bedre, men nu er vi da på vej.

Af: Johnny Byrgesen