Rødovre FC - Herlev FC
Herre U17 - 17. december 2009 18:20

3 - 6  (2 - 3, 1 - 3, 0 - 0)

I året sidste U17-kamp på udebane mod var modstanderen bundproppen Rødovre, som Herlev i det første indbyrdes opgør havde slået 7-5.

Rødovre var ligesom i det første opgør ikke nogen nem modstander, og de bragte sig da også foran 0-1.

Herlev var i modsætning til sidste kamp opsat på at denne kamp skulle vindes, og holdet startede som noget helt nyt med med en ret offensiv indstilling.

Timo Olsen fik udlignet, og Marcus Byrgesen fik bragt os foran.

Hjemmeholdet fik dog udlignet, og desværre fik vi ikke udnyttet en overtalssituation, da Rødovre fik en mand udvist.

I slutningen af perioden fik Marcus nettet igen og bragt os foran 2-3, resultatet af 1.periode.

2.periode var dårlig startet før Rødovre slog til igen - udligning øv.

Vi havde ligesom lidt svært ved at få skabt det ønskede hul, selvom vi rent faktisk spillede en del hurtigere en tilfældet var i kampen mod Hvidovre.

Rart at se at gutterne virkelig kunne flytte sig op af banen i en ruf.

Christoffer Ericsen bragte igen orden i tingene efter et flot samspil med Mikael Juhl.

I 2 omgange havde Rødovre en mand i boxen uden at vi udnyttede det. Der blev spillet hurtigt rundt, men der manglede desværre nogle afslutninger kunne Herre 1s Kim Spendser og vi andre konstatere.

Christoffer slog til endnu engang og bragte os først foran 3-5, og endnu engang til 3-6 - resultatet efter 2.periode.

Vi havde mange hurtige angreb og en del skudforsøg meget tæt på mål, men deres målmand var ikke dårlig, og så manglede vi lidt heldet.

Der blev ikke scoret i 3.periode - hvor vi desværre havde Christoffer i boxen i 5 minutter, hvor vores knægte kæmpede flot og engageret, og holdt Rødovre fra at score.

Kampen endte altså med sejr til os 3-6.

Ros til knægtene over hele linjen for at vise vilje og mandsmod til at ville fighte.

Det der mangler nu er, at nogle flere af spillerne forsøger sig med skud på mål - der er ikke noget at være bange for - det er bare at kaste sig ud i det.

Så er der dømt jule- og nytårsferie, men ikke på den lade side, for træner Bloch har lavet et program for selvtræning, så gutterne igen er klar på stregen søndag d.3.januar i Helsingør.

Af: Johnny Byrgesen