Herre U17 - 13. november 2009 19:45

6 - 3  (1 - 1, 1 - 2, 4 - 0)

U17-holdet skulle på sæsonens første udebanekamp mod Benløse, der traditionelt giver os kamp til stregen.

Herlev gik som ubesejret tophold selvklart efter at tage yderligere 3 points til samlingen.

Kampen var Marcus Byrgesens kamp nummer 100 i Herlevs gule farver, og inden kampstart havde træner Frederik lige en lille gave fra klubben.

Allerede fra starten af kampen bølgede spillet frem og tilbage, dog uden at nogen af holdene var sådan rigtigt nærgående.

Efter godt 11 minutters spil fik Lasse Clausen bragt Herlev foran, men en manglende Herlev-marking gav et lidt heldigt Benløsemål.

I starten af 2.periode lavede Benløse et selvmål, og så var vi igen foran.

Christoffer Erichsen bragte imidlertid Herlev yderligere foran, da han skød frem og nappede bolden i et Benløse-angreb.

En kikset centring var skyld i at Benløse fik reduceret.

I slutningen af 2.periode fik Benløse en udvisning, dog uden at Herlev fik udnyttet overtallet.

Det virkede lidt som om Herlev kom lidt mere ind i kampen selvom spillet bestemt ikke var prangende. Perioden sluttede 2-3.

I starten af 3.periode holdt målmand Mikkel os inde i kampen med nogle gode redninger, men igen manglede en tæt markering af en Benløsespiller, og så var der udlignet.

For at det ikke skal være løgn kostede en kikset aflevering fremad os endnu et mål, og endnu en manglende markering af en Benløsespiller bagom vores mål blev også fatal.

Fra at være foran 2-3 midt i 3 periode var vi pludselig bagud 6-3, kampens slutresultat.

I kampens sidste minutter måtte fik 3 mand i strafboxen, men trods det at vi kun havde 3 markspillere formåede Benløse ikke at udnytte overtallet.

Benløse udnyttede de chancer de havde - og dem som Herlev desværre gav dem - længere er den ikke.

Vi må nok være ærlige og sige at Herlevs spil endnu ikke sådan rigtigt hænger sammen, så det er heldigt, at der nu er 3 uger til næste kamp på hjemmebane mod Valby i starten af december.

Herlev er dog stadigvæk tophold i rækken, indtil Benløse søndag møder Helsingør på udebane. Vinder Benløse overtager de også 1.-pladsen.

Vi har stadigvæk troen på drengene, og en finpudsning af detaljerne i øvelokalet skal nok give pote.

Af: Johnny Byrgesen