Herlev FC - Rødovre FC
Herre U17 - 23. oktober 2009 18:30

7 - 5  (2 - 1, 3 - 3, 2 - 1)

I sæsonens 2 kamp på hjemmebane var modstanderen Rødovre, som vi inden sæsonstart havde slået i en træningskamp.

Målet var selvklart at få yderligere 3 point ind på kontoen for at holde niveau med topholdet Hvidovre - der havde vundet deres 2 første kampe.

Rødovre startede med at få en mand udvist, og vi udnyttede ovartalssituationen til at bringe os foran, da Marcus Byrgesen nettede.

Uheldigvis kom vi til at lave et selvmål kort efter.

Herlev-holdet startede 1.periode med lidt afventende spil, som desværre holdt hele perioden ud.

I slutningen af perioden havde Timo Olsen et skud på overliggeren, og i sidste minut fik Lasse Clausen så bragt os foran 2-1.

2.periode startede med at vi fik Mikael Juhl udvist, og det udnyttede Rødovre til at udligne.

Få sekunder efter var Rødovre igen på pletten, og pludselig foran 2-3.

Om det var det der skulle til ved jeg ikke, men herefter kom der så lidt mere agressivt og pågående spil fra vores drenge, og Marcus fik bragt orden i sagerne med sin anden scoring.

Lasse fik igen bragt os foran, og Tinus Byrgesen fulgte minuttet efter trop, nu til stillingen 5-3.

Christoffer Erichssen havde et skud på målrammen.

Desværre holdt vi udsalg, da nogen pludselig (ikke træneren) kommandere udskiftning da Rødovre var i angreb, og det kostede selvklart et mål - øv. For at det ikke skal være løgn var vi ved at gentage hændelsen minutter efter, men her var målmand Mikkel Hansen heldigvis vores redningsmand.

2.periode sluttede 5-4.

I starten af 3 periode var Mikkel vores sikre sidste skanse med nogle gode redninger. Rødovre-mandskabet var bestemt ikke helt ufarlige.

Christoffer måtte i boxen, men heldigvis holdt vi Rødovre fra at score.

Da Christoffer kom på banen igen bragte han os foran 6-4.

Rødovre gav dog aldrig op, og nogle minutter efter fik de så reduceret til 6-5, og pustede os igen i nakken.

Rødovre fik en mand udvist, og igen slog vi til, da Christoffer nettede til 7-5.

Rødovre tog deres timeout, men desværre for dem uden at det lavede om på verdensbilledet.

I slutningen af kampen fik målmand Mikkel et slag over hænderne der gjorde av - men heldigvis kom han på højkant igen, og sluttede kampen af med endnu nogle redninger.

Herlev vandt kampen 7-5.

Med sejren bragte vi os i spidsen af gruppen foran Hvidovre - a point - men med bedre målscore.

Da Hvidovre så senere fredag aften fik bank på udebane af Benløse beholder vi topplaceringen indtil næste weekend, hvor modstanderen er ærkerivalerne fra netop Hvidovre.

Træner Frederik Bloch har en del at snakke med knægtene om inden denne vigtige næste kamp, for der skal strammes op hvis Hvidovre skal have bank - og det skal de.

Set fra tilskuerpladserne er der behov for at spillerne mere aktivt snakker med hinanden på banen, ligesom jeg savner nogle hurtigere fremspil, så vi ikke hele tiden skal gennem et forsvar på 5 mand for at score.

Jeg er dog sikker på at sidste års ærgelige nederlag til Hvidovre i slutspillet vil være motivationsfaktor nok til "at det ikke skal ske igen" - så vi tror på jer drenge.

Af: Johnny Byrgesen