Herlev FC - Helsingør FT
Herre U17 - 2. oktober 2009 18:30

4 - 1  (1 - 0, 0 - 1, 3 - 0)

U17 skulle starte sæsonen på hjemmebane mod Helsingør, der i deres første kamp havde tabt til Hvidovre 2-4.

Herlevs knægte har ambitioner om igen i år at ende i slutspillet, så det var vigtigt at komme godt fra start.

Omvendt var det vigtigt for Helsingør ikke at tabe endnu en kamp.

Desværre måtte Herlev undvære altid bundstabile Alexander Vener.

Gustav Hassager, Rasmus Ørsted og Michael Thomsen fik deres U17-debut.

Der var gang i den fra første fløjt, og spillet bølgede frem og tilbage.

Der skulle gå 10 minutter før Christoffer Ølgaard Erichsen efter et flot solokøb bragte Herlev foran - resultatet af første periode.

Herlev var toneangivende, men trods mange forsøg ville bolden ikke i mål.

I stedet var det pludselig Helsingør der fik udlignet i starten af 2.periode, der endte 1-1.

Trods overtag i spil lykkedes det ikke Herlev at få scoret de forløsende mål, men Helsingør havde altså en rigtig god målmand og et kompakt forsvar.

Helsingør var bestemt ikke ufarlige, men målmand Mikkel var en fremragende allersidste skanse, men havde samtidig god hjælp af medspillerne der var flinke til at løbe med retur.

Heldigvis slog Christoffer igen til i starten af 3 periode, nu til 2-1, og der kom ligesom lidt mere ro på.

Efter et par minutter fik Helsingør 2 mand udvist indenfor samme minut, og det blev heldigvis udnyttet, igen var det Christoffer.

Helsingør tog deres timeout, dog uden at det hjalp.

I kampens sidste minut tog Helsingør deres målmand ud, men det blev de strax straffet for, da Mikael Juhl opfangede bolden og resolut scorede kampens sidste mål til slutresultatet 4-1.

Herlev bragte sig dermed strax i front i gruppen foran Hvidovre og Valby, der ligeledes begge har en sejr.

I weekenden skal netop Valby og Hvidovre mødes, og så overtager een af dem førstepladsen.

Træner Frederik Bloch var tilfreds, men er godt klar over at der er mange detaljer at finpudse til næste kamp om 3 uger mod Rødovre (der netop har tabt til Valby).

Af: Johnny Byrgesen