FF København 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 21. marts 2010 11:15

1 - 11  (0 - 8, 1 - 1, 0 - 2)

EN SØNDAG I BELLAHØJ HALLN

Sæsonens sidste kamp for "Skrue 2" blev en fuser uden lige. Kampen skulle foregå i den skønne Bellahøj hal, hvor FFK holder til. Dagens modstander hører til i den bedre ende af tabellen, så vi havde forhåbninger om, at kampen skulle blive lidt tættere end de foregående til en afveksling, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Kampen startede med et langt pres på modstandernes mål, skruerne fik spillet bolden fornuftigt rundt om de gamle drenge fra FFK, der til tider lignede statister. At underholde med de forskellige mål ville være kedeligt, men fakta er, at skruerne førte med 8-0 efter ti minutter. Undervejs havde flere af de gamle drenge fra FFK haft fornøjelsen af at tilbringe lidt tid på udvisningsbænken. Man kan altid diskutere om en udvisning er korrekt eller ej, men der var tydeligvis et par FFK spillere der var overtændte. Skruerne var for en sjælden gangs skyld skarpe i powerplay. Første periode sluttede 8-0.

I anden periode var det som om, at hele holdet var gået på sommerferie, bolden blev spillet alt for langsomt rundt og FFK fik kæmpet sig ind i kampen med deres primitive spil. Perioden endte 1-1.

Tredje periode skulle vise sig at blive en oplevelse, dommerne tabte fuldkommen grebet om kampen og lod FFK spillerne spille deres destruktive spil. I takt med, at FFK fik lov til at spille hårdt blev skruerne mere og mere frustrerede, hvilket til sidst blev for meget for Bloch der brokkede sig til en udvisning. Daniel kunne heller ikke holde de mange svinestreger ud og måtte ligeledes tilbringe lidt tid på den dejlige udvisningsbænk. Daniel var så dygtig til at brokke sig, at han formåede at få en 2+10- godt gået gamle jas. Perioden endte 2-0 til skruerne, som dermed kunne drage fra Bellahøj hallen med en 11-1 sejr i tasken.

Dagens højdepunkt var dog, da den ellers så rare og rolig anfører Daniel fik sin karrieres første røde kort. Kortet fik han for at takke dommerne for at møde op i en humoristisk tone, det blev tydeligvis for meget for dagens dommertrio, som præsenterede Daniel for det jordbær farvede kort. FFK´s anfører holdt sig heller ikke tilbage med de rosende ord til dommerne men til hans held hørte dommerne ikke disse.

Tak for en hyggelig sæson og tak til alle de mange fans, der har fuldt os så tæt, det var aldrig gået uden jeres støtte.

Status for sæsonen blev 15 kampe og 15 sejre, det er ikke så ringe endda.

Af: Frederik Bloch