Herre Senior - 15. februar 2010 20:00

3 - 2  (1 - 0, 2 - 2, 0 - 0)

Om mandagen gæstede Hafnia annekshallen. Der var på forhånd lagt op til at folk skulle yde alt hvad de havde i sig, for det skyldte vi efterhånden hinanden.

Og opvarmningen viste da også at spillerne var klar.

Herlev kommer først på tavlen, da Christoffer Erichsens skud noget heldigt kan gå i mål. Herlev spillerne lukker godt af i forsvaret og det er som oftest udefra Hafnia har sine forsøg. Der er høj intensitet på kampen, og skiftene holdes næsten på et halvt minut.

Herlev starter 2 periode i overtal. Netop som Hafnia bliver fuldtallig, lægger Bondo en pasning mod mål, og den kan få lov til at gå urørt hele vejen ind ved fjerneste stolpe.

Et minut senere er det Hafnias tur til at være heldige, da et skudforsøg har retning mod en spillers ansigt, og denne reagere ved at beskytte ansigtet med armen, hvorved bolden rammer armen og ryger ind i mål. Dommerne fløjter korrekt for mål, selvom Herlevs spillere protestere.

Et par minutter senere har Hafnia frislag i Herlevs ende. Og her svigter markeringer i forsvaret – måske den eneste gang i kampen – og Hafnia kan forholdsvis nemt udligne til 2-2.

Tidligere har 2 hurtige scoringer knækket holdet, eller gjort det usikkert. Men mandag aften var der ingen slinger i valsen. Spillerne viste stor moral og vilje og fortsatte det hårde arbejde.

Kristian Bondo kunne midtvejs i perioden gøre det til 3-2, der også var stillingen ved periode pausen.

Hafnia lagde et vist tryk på i 3 periode, men det åbnede også op for kontra chancer til hjemmeholdet. Ingen af holdene lykkedes at score yderligere, og så kunne Herlev tage sin første sejr i 2010.

Selvom Hafnia nok vandt skudstatistikken, så havde Herlev de største chancer. Kim Spendser havde et forsøg på stolpen, og Silas Johansen havde nok en håndfuld chancer, hvor han var alenen med Hafnias målmand. Med det in mente og det hårde slid, var det nok velfortjent at sejren endte hos hjemmeholdet.

Samtidig må vi også rose Roland i målet for nok at stå sin bedste kamp nogensinde.