FF København - Herlev FC
Herre Senior - 29. november 2009 12:30

4 - 6  (1 - 2, 2 - 1, 1 - 3)

Søndag skulle Herlev igen besøge FFK i Bellahøj hallen. Det var kun 14 dage siden vi sidst spillede der, så vi burde på forhånd være bevidste om, at det ikke ville blive nogen walk-over.

Da kampen går i gang er det kun 2. kæden der er oppe i omdrejninger. Kristian Bondo scorer 2 gange, den ene gang med Silas Johansen med assist på. Herlev lykkes godt med presset og det er meget sjældent at FFK har noget spil i Herlev forsvarszone.

Midtvejs i perioden reducerer FFK i powerplay, på det der ligner deres eneste forsøg i perioden. Det tager lidt af gassen af Herlev, og perioden ender uden yderligere scoringer.

Herlev fortsætter i 2. med at dominerer spillet på banen. Og det er da heller ikke chancer der savnes. Men den lille hvide bold vil bare ikke ind. Imodsætning til tidligere rammes målet meget bedre, men lige lidt hjælper det. Heller ikke et straffeslag lykkes det at score på.
Christoffer Erichsen får dog scoret til 3-1, da han kanonerer bolden ind i mål, på godt opspil af Peter MeincKe

FFK kommer godt igen, og får en god opblomstring mod slutningen af perioden, hvor de får udlignet, og tilmed får mulighed for at få overtaget med et 5-minutters powerplay.

Herlev får holdt FFK fra flere scoringer, og har tilmed det største tilbud i undertal. Men i stedet for en komfortabel føring, må man gå til pausen, og starte forfra.

Efter Herlev er blevet fuldtallige, kommer FFK så foran. Der skal en FFK udvisning til, før Herlev kan udligne. Tommy Reele finder Kim Spendser som kan sende bolden sikkert ind.

Herlev lægger yderligere pres på. Men FFK kæmper godt imod. På et opspil fra FFK erobres bolden og der sættes tryk på mod FFK målet. Reele finder Peter Thage der kan trille bolden ind i forholdsvis tomt mål.

FFK satser butikken og hiver målmand ud til sidst. Det udnytter Bondo med sin tredje scoring og lukker til 6-4.