Herre Senior - 21. november 2009 14:00

3 - 4  (1 - 0, 1 - 1, 1 - 3)

Lørdag skulle Herlev forsøge at indhente Vallensbæk i tabellen.

Det startede meget taktisk. Hvem skulle spille over for hvem. Og åbningen blev også derefter.

Herlev kom foran 1-0 ved Peter Meinche, assisteret af Kim Spendser. En føring der holdt til pausen.

I 2. perioder forsøger Herlev at udnytte de blottelser der er i Vallensbæk defensiven, når de nu skal længere frem for at forsøge at erobre bolden. Og Vallensbæk forsøger ligeledes at komme frem på banen for at udligne resultatet. Herlev har forsøg på målrammen inden Peter Meinche kan øge føringen til 2-0, denne gang med assist fra Peter Thage.

Kort før pausen kan Vallensbæk reducere på en løs bold, hvor Brian Jensen i flyvende stil, kan få slået bolden ind.

Herlev kommer i starten af 3. foran med 3-1 ved Peter Thage, assist Kim Spendser, men Vallensbæk kan igen sørge for kampen er åben, da de lidt heldigt for reduceret til 3-2.

På en af de få udvisninger der er i kampen lykkes det Vallensbæk at reducere med 1 sekund igen af udvisningen. Herlev får samme mulighed kort efter men må se deres forsøg ryge forbi mål.

Kampen ser ud til at gå til overtid, da Herlev i de døende sekunder forsøger sig en sidste gang. Desværre lykkes missionen ikke og Vallensbæks Lasse Bredager kan 3 sekunder før tid skaffe Vallensbæk alle 3 point.

Et meget ærgerligt nederlag, hvor Herlev ikke havde marginalerne på sin side.

Der var liv på lægterne, dommerne lod spillet flyde, der var spænding til det sidste. Vi håber på en gentagelse når de 2 hold mødes igen i Vallensbæk d. 4. december, dog må resultatet gerne gå Herlevs vej.