Hafnia FC - Herlev FC
Herre Senior - 11. oktober 2009 12:30

5 - 0  (1 - 0, 1 - 0, 3 - 0)

De skrå brædder i Sundbyøster hallen var siden vi sidst var der, blevet skiftet ud med et gummi gulv. En god omgang boldføling på gulvet inden kamp, gav os dog det indtryk at gulvet stadig ikke var helt plan.

Men rammerne var fælles for begge hold, og kampen kunne gå i gang. Herlev havde det første gode udgangspunkt i overtal. Der blev forsøgt, men vinklerne var for små til at det voldte de store problemer for Hafnias målmand. Kort før udløb af overtallet, fik Hafnias anfører matchstraf, og dermed var Herlev yderligere 5 minutter i overtal. Flere spillere skulle have et kort hvil undervejs, og dermed blev det en lidt rodet affære. Dette udnyttede Hafnia til at bringe sig foran 1-0 på et godt forarbejde fra Sebastian Knudsen.

I 2. periode var overskrifterne 2 afværgede undertals situationer til Herlev, og et finurligt frislagsmål af Hafnias Anders Rognerud, der bag egen ryg, trækker bolden i nettaget.

I sidste periode kommer Hafnia foran 3-0 og 4-0. Begge mål scoret i overtal. Herlev forsøger at lægge ekstra pres på, hvilket åbner kampen lidt mere op. Men det ender med at Hafnia lukker til 5-0.

Alt i alt en fortjent sejr til Hafnia, som på dagen var mere løbevillige for hinanden, udfordrede mere i angrebszonen, havde bedre styr på bolden og flere kvalificerede afslutninger and os. Og udover de 2 mål også har 2 på stolpen.

Herlev var fint med i kampen og havde også sine chancer. Klaus stod godt i målet, defensiven fungerede fint, bolden blev spillet op på modstanderens halvdel. Men på den sidste tredjedel manglede vi en del i går.

Tak for kampen til alle og god efterårsferie.