Herlev FC - Vanløse FC
Herre Senior - 3. oktober 2009 14:00

8 - 1  (2 - 1, 5 - 0, 1 - 0)

Lørdag eftermiddag var Vanløse gæster i Herlev. Med baggrund i sidste års interne opgør og med Vanløses gode start på sæsonen, var kampen imødeset med spænding.

Herlev kunne for første gang stille fuldt mandskab til kamp, mens Vanløse måtte undvære et par af deres stærkeste kort.

Kampen var dårligt gået i gang før bolden ligger i Herlevs mål. Men heldigvis kunne Peter Meincke kort efter udligne, og de to hold kunne starte forfra.

De to hold skulle generelt bruge 1. periode til at se hinanden an. Ingen ville blotte sig. En 2+2 udvisning gav Vanløse mulighed for at bringe sig i spidsen. Men de store chancer udeblev. Og i stedet kunne Herlev så komme foran i undertal, da en høj bold bliver forsøgt nedtaget, men i stedet rettes af mod mål, hvor Vanløses målmand også er på vej ud til bolden. Og dermed var 1. periode lukket.

Herlev var toneangivende fra 2. periodes begyndelse. På 4 minutter bragte holdet sig fra 2-1 til 6-1 på velspillede angreb og et straffeslag taget af unge Christoffer Erichsen. Et powerplay mål til sidst i perioden sørger for at kampen reelt er lukket.

Det gode pauseresultat og enkelte spilleres små skavanker, gør det muligt at tage alle spillere i brug. Kim Spendser kan i begyndelsen af sidste periode, med sit andet mål, score til kampens slutresultat 8-1.

En helt igennem fortjent sejr, hvor Herlev kunne og ville mere på dagen. Hvor fokus blev holdt hele kampen igennem, og tålmodigheden blev holdt til chancerne opstod.