Herlev FC - Rødovre FC
Dame Senior - 18. september 2009 19:00

0 - 5  (0 - 1, 0 - 0, 0 - 4)

Det hele startede med meget sorte skyer over Herlev. Da vi mødte op, var hallen optaget af håndbold, og det så sort ud for vi kunne spille vores kamp mod Rødovre. Dog: Efter lidt snak med halinspektøren fik vi lov til at få hallen fra 6 til 9. (Mange tak til den flinke halinspektør).

Dette var desværre ikke det eneste problem! Målmands sættet vi havde lånt fra herre 3 var for stort til vores nye målvogter Stine. Nødløsningen kom af vi måtte hive u13 målmands sættet frem, som lige kunne gå an.

Efter en god opvarmning og snak kom et nyt problem. Hvor var dommerne? Heldigvis dukkede de op, i stort set sidste øjeblik ... Og kampen kunne gå igang.

Første periode var meget spændende og begge hold havde mange nervøse nerver i benene og det kunne ses i de mange fejl hvor spillere tabte bolden på midten. Rødovre kommer bedst ud af første periode med et skud ude fra og en masse folk foran Camilla. Dette resulterer i et kluddermål som er svære at undgå.

I pausen fik vi en fornuftig snak og holdet virkede meget overrasket over det gode spil de præsterede. Dette gav blod på tanden. I 2.periode var nerverne væk og der blev virkelig gået til stålet. Rødovres angreb blev næsten lukket helt ned, og vi begyndte at komme tættere og tættere på en udligning. Desværre skete det ikke.

3.periode var taktikken klar. Vi skulle frem på banen og få lavet et mål. Dette gik godt i starten, hvor vi fik skabt endnu flere farlige chancer, men desværre ville den lille hvide bold ikke gå ind. Derefter et par gode angreb skete det næste uheld under en udskiftning af kæderne pressede Rødovre højt op på backerne. Bolden ryger ind foran mål hvor Stine ikke har en chance på målet. Dette er skyld i en træner fejl som ikke for råbt nok til at hjælpe forsvaret. Da Rødovre fører 2-0 tager Herlev deres time out. Vi skal op og score og dette resultere i at vi må satse lidt. Kondien holder ikke til det og Rødovre spiller den godt rundt så vi løber forgæves desværre.

Det ender 5-0 til Rødovre, men resultatet giver ikke noget reelt billede af kampen. Alt i alt en rigtig fornuftig kamp hvor der blev givet max fra alle spillerne, og et rigtig godt udgangspunkt for den kommende sæson. Vi har stadig meget at lære, men også masser tid til det.

Camilla og Stine(debut) stod begge en rigtig god kamp og med det målmands team. Skal det nok bliver svært at score mod os. Backerne var også rigtig sikre og bliver især bliver farligere og farligere for vær kamp. Især skal der lyde stor ros til unge Julie for en rigtig fighter ånd i forsvaret.

Cille og Tine V. (debut) havde en svær opgave i at modstanderen kørte pointer. Dette var ikke øvet at dække op imod, men alligevel fandt de ud af det. Desuden havde begge gode takter og skud oppe i angrebet. Anja og Katrine ”Kalle” dannede også et godt par som fik lavet nogle gode driblinger og skud.

Helene, Hanna og Maria fik virkelig vidst godt løbe arbejde og sørgede for at Rødovres forsvar ikke bare kunne stå stille. Helle ”Skov” gjorde det også rigtig godt og havde nok den bedste afslutning for Herlev med et skud ude fra banden som desværre tog overlæggeren.

Jeg glæder mig allerede til den næste kamp. Den fighter lyst der er på holdet et sjældne. Godt arbejde! Der skal også lyde STOR tak til alle dem der var mødt og en fredag aften for at støtte os.

Af: Søren Jønsson