Hvidovre Attack FC - Herlev FC
Herre U17 - 29. marts 2009 12:30

8 - 6  (2 - 3, 1 - 2, 4 - 1, 1 - 0)

Som ved det første opgør mod Hvidovre, var der fælles morgenmadsspisning med spillerne flere timer inden kampen, for at sætte drengene op til opgøret, og noget tyder på at det igen gav pote.

I første kamp mod Hvidovre fik vi 2 spillerede skadet - inden dagens returopgør var vi så ramt af sygdom, idet Mark Sørensen lå vandret med influenza.

Til start var vi altså kun 9 spillere mod Hvidovre store 16-mandstrup.

Recepten var klar, en vundet eller uafgjort kamp ville betyde, at Herlev var videre. Hvis Hvidovre vandt med mere end 2 mål, ja så var de videre. En Hvidovre-sejr på eet mål ville betyde omspil "sudden victory".

Ligesom i første kamp i Herlev kom vi bedst fra start, da Lasse Clausen nettede efter godt 3 minutters spil - sådan.

Minuttet efter fik Hvidovre dog udlignet.

Hvidovre var pågående, men målmand Mikkel Hansen var klar fra start og havde flere gode redninger.

Herlev kom igen foran, da Christoffer Erichsen lavede en perle af et mål, da han solo kørte hele vejen fra egen målområde til Hvidovres mål.

Efter 12 minutters spil var Herlev igen på pletten, da Alexander Vener slog til, nu 1-3.

Mikael Juhl var en tur i gulvet, men kom heldigvis på benene igen.

Hvidovre er altid farlige, og sluttede perioden af med med at reducere til 2-3.

De 2 dommere havde styr på kampen lige fra start, og skal have stor ros for at holde spillerne i kort snor, uden at fløjte kampen ihjel.

Kun 2 minutter inde i 2.periode slog Christoffer til igen, da han øgede Herlevs føring til 2-4.

Nogle minutter senere måtte selvsamme Christoffer desværre en tur i strafboksen (2+2) efter en lidt for hård tackling.

Heldigvis lykkedes det ikke Hvidovre at score i 4 minutters belejring af Herlevs mål, spillerne kæmpede forbilledligt, og igen var Mikkel en fremragende allersidste skanse.

Efter 12 minutters spil lykkedes det dog Hvidovre at reducere til 3-4 - men heldigvis var det stadigvæk Herlev der var foran og sad på kampen.

Endnu engang tog Herlev modet fra Hvidovre, da Vener nettede for 2.gang - og Herlev vandt perioden 3-5.

Hvidovre var klar over, at de skulle frem i skoene hvis de skulle vinde puljen, og i starten af 3.periode fik de endnu engang reduceret - nu til 4-5.

Spillet bølgede frem og tilbage, og efter 10 minutter måtte Timo Olsen en tur i boksen, og desværre lykkedes det Hvidovre at udligne netop som strafperioden udløb - øv.

Herlev tog strax timeout, og det hjalp åbenbart, for Christoffer bragte kort efter igen Herlev foran - nu 5-6.

Hvidovre var rystet, og tydeligt utilpas over, at Herlev svarede igen, hver gang de selv lige var nået op - tarveligt.

Med 2 minutter igen af kampen tog Hvidovre så deres timeout.

Herlevs drenge var nu så småt mærket af kampen, og Hvidovre sendte nu alle mand frem.

Da sidste minut begyndte at tikke ind på haluret var Herlev stadigvæk foran med 1 mål - det kunne simpelthen ikke går galt.

Spændingen var enorm hos de mange Herlev-fans
der var mødt op for at støtte knægtene.

10 sekunder inde i slutminuttet lykkedes det desværre Hvidovre at udligne til 6-6.

Spændingen var nu ulidelig.

Herlevs drenge havde desværre ikke is nok i maven til bare at holde på bolden, og sølle 13 sekunder før afslutning af perioden lykkedes det så Hvidovre at nette til 7-6, og dermed at vinde kampen og fremtvinge endnu en periodes "sudden victory".

Øv, øv, øv og atter øv.

Det der ikke måtte ske, var sket.

Hvidovre var denne gang hurtigst og nettede efter blot 1 1/2 minut.

Kampen var slut med Hvidovre som vinder, ikke kun af kampen, men også af vores kval.-spil.

Som udgangspunkt var det egentlig ikke helt fortjent, men sådan er sport jo nu engang.

Min påstand er, at Herlev havde vundet hvis vi havde haft en lidt bredere trup. Nu var de bare så tæt på, at man næsten tror at det er løgn, og både spillere, trænere og fans var grædefærdige over nederlaget. Så tæt på, og så alligevel ikke.

Vi ønsker selvklart Hvidovre tillykke og fortsat held i de næste kampe.

For Herlevs drenge er U17-sæsonen endnu ikke slut, næste opgave er Landsmesterskabet sidst i april.

Set fra klubben side har man en kanontrup at bygge på til næste år - og så kan de bare vente sig kan de.

Af: Johnny Byrgesen